Ystävänpäivä
Ystävänpäivän suloisimmat juustokakut

Ystävänpäivän suloisimmat juustokakut

Juustokakku kruunaa ihanan ystävänpäivän! Ilahduta ystävää tai leivo oman rakkaan suosikkimaut kakkuun ystävänpäivän illallisen päätteeksi.

Leivo ystävän tai rakkaan suosikkimaut kakkuun

Ystävä arvostaa ihanaa kakkutarjoilua vielä enemmän, kun kakut maut on suunniteltu juuri hänen tai teidän molempien makumieltymysten mukaisesti. Onko hänen suosikkinsa suklaa, vai hedelmäisemmät maut? Juustokakkureseptiemme joukosta löydät taatusti maistuvan kakkuyllätyksen jokaiselle! Vegaaninen juustokakku saa koristeekseen keon kauden parhaita marjoja tai hedelmiä, ja niillä sen maku on helppo muokata. Paistettu amerikkalainen juustokakku vie ystävykset makumatkalle meren yli, Amerikan makuihin.

Sydämellisen somat koristeet

Ystävänpäiväjuustokakku koristellaan sen mukaan, kenen kanssa sitä nautitaan: onko ystäväsi hempeämpi tyyppi, vai miellyttäisikö häntä enemmän ronskimmat koristeet? Kokeilunhaluinen ystävänpäivän juhlija värjää kakun vaikka kokonaan mustaksi! Sydämenmuotoiset karkit ja erilaiset keksit ovat helppo tapa koristella kakku; mariannejuustokakussa karkit antavat koristuksen lisäksi kakkuun myös makua.