Ystävänpäivän suloisimmat juustokakut

Ystävänpäivän suloisimmat juustokakut

Päivitetty 27.12.2023

Ystävänpäivä on ihana päivä ystävien muistamiselle ja juustokakku on mitä parhain tapa muistaa ystävää! Ilahduta ystävää tai leivo oman rakkaan suosikkimaut kakkuun ystävänpäivän kahvipöytään tai illallisen päätteeksi.

Leivo ystävän tai rakkaan suosikkimaut juustokakkuun

Ystävä arvostaa ihanaa kakkutarjoilua vielä enemmän, kun kakut maut on suunniteltu juuri hänen tai teidän molempien makumieltymysten mukaisesti. Onko hänen suosikkinsa suklaa, marjat vai kenties sitruksiset maut? Juustokakkureseptiemme joukosta löydät taatusti maistuvan kakkuyllätyksen jokaiselle!

Sitruuna-marenkijuustokakku 2023 (680 x 298) Kuvassa: Sitruuna-marenkijuustokakku

Sydämellisen somat koristeet

Ystävänpäiväjuustokakku koristellaan sen mukaan, kenen kanssa sitä nautitaan: onko ystäväsi hempeämpi tyyppi, vai miellyttäisikö häntä enemmän ronskimmat koristeet? Kokeilunhaluinen ystävänpäivän juhlija värjää kakun vaikka kokonaan mustaksi! Sydämenmuotoiset karkit ja erilaiset keksit ovat helppo tapa koristella kakku. Voit koristella kakun marjoilla, hedelmillä tai syötävillä kukilla. Yksinkertaisella kilteellä tai överillä kasalla kaikkea edeltäviä. Etsi inspiraatiota seuraavista resepteistä!

mansikka-seeprakakku Kuvassa: Mansikka-seeprakakku

Ainekset ystävänpäivän juustokakkuihin kätevästi myös verkkokaupasta!