Ystävänpäivän leivonnaiset x 10

Ystävänpäivän leivonnaiset x 10

Ystävänpäivän ihanat leivonnaiset vievät kielen mennessään ja ilahduttavat varmasti ystävää. Nappaa 10 eri suosituksestamme sinun makuusi herkullisin, kutsu kaverit kahville ja kata pöytään itse tehtyjä leivonnaisia.

1. Maritozzi-pullat

Ihanan pehmeät, suorastaan täydelliset pullat on mukava leipoa parhaalle ystävälle! Näiden italialaisten herkkupullien avulla voi myös kosia, sillä kermatäytteen sekaan voi piilottaa sormuksen.

Maritozzi-pullat 2023 (680 x 289)

2. Bebepiirakka

Hempeät bebe-leivokset sopivat ystävänpäivään kuin nenä päähän, ja tällä reseptillä valmistus onnistuu helposti kun bebet tehdään piirakan muotoon.

680x300-Bebepiirakka 2020

3. Macaronit

Koukuttavan hyvät macaronit on valmistuu näppärästi myös kotikeittiössä. Täytteeksi tulee rommi-kirsikkamarmeladia tai täyteläistä suklaaganachea. Tämä on myös ihana ruokalahja ystävälle!

macaronit kuvitus

4. Aleksanterinleivokset

Klassikkoleivos, jonka valmistus vaatii hieman tarkkuutta, mutta palkitsee tekijänsä takuulla. Rapea muropohja, vadelmatäyte ja makea kuorrutus yhdistyvät tässä herkussa.

680x300-Aleksanterinleivokset 2022

5. Dominokääretorttu

Kääretorttu on yksinkertainen ja kaikkeen taipuva jälkiruokaleivonnainen. Tänä ystävänpäivänä se täytetään sitruunadominokekseillä ja kostutetaan appelsiinimehulla.

680x300-Dominokääretorttu 2021

6. Vadelmaleivokset

Suklaiset vadelmaleivokset valmistetaan levynä, joten niistä riittää monelle ystävälle. Vadelma-tuorejuustotäyte on herkullinen ja koristelussa vain mielikuvitus on rajana.

680x300-Vadelmaleivokset 2021

7. Veriappelsiinikakku

Ystävänpäivänä ehtii vielä hyödyntämään näitä lyhyen sesongin herkkusitruksia, nimittäin veriappelsiineja. Kakkutaikina on mehevä jogurtin ansiosta ja kuorrutuksessa maistuu veriappelsiinimehu.

680x300-Veriappelsiinikakku 2021

8. Dutch baby eli hollantilainen pannukakku

Todella kuohkea pannukakku valmistuu kätevästi uunissa. Tarjoa pannari ystävänpäivän brunssilla jäätelön, mansikoiden ja muiden upeiden koristelujen kera.

Dutch baby eli hollantilainen pannukakku 2022 (680 x 298)

9. Mansikka-seeprakakku

Kaunis raidallinen kakku tehdään kaatamalla keksipohjan päälle vuokaan vuorotellen vaniljatäytettä ja mansikkatäytettä. Tästä herkullisesta kakusta saat tarjoiltavaa isollekin kaveriporukalle!

mansikka-seeprakakku

10. Donitsit donitsipellillä

Donitsit ovat ihania, mutta rasvakattilan kanssa puljaaminen voi tuntua vaivalloiselta. Ratkaisuna ovat donitsipellillä valmistuvat donitsit, jotka kuorrutetaan värikkäästi.

PI4 17 donitsitdonitsipelliV