Ystävänpäivän leivonnaiset x 10

Ystävänpäivän leivonnaiset x 10

Päivitetty 13.2.2024

Ihanat ystävänpäivän leivonnaiset vievät kielen mennessään ja ilahduttavat varmasti ystävää. Ystävänpäivään sopivat erityisesti vaaleanpunaiset leivokset, mutta älä myöskään unohda ystäviesi lempimakuja, joiden pohjalta voit leipoa makeat ystävänpäivän leivonnaiset! Listasimme kymmenen ystävänpäivään sopivaa leivosreseptiä, kutsu kaverit kahville ja kata pöytään itsetehtyjä leivonnaisia.

1. Maritozzi-pullat

Ihanan pehmeät, suorastaan täydelliset pullat on mukava leipoa parhaalle ystävälle! Näiden italialaisten herkkupullien avulla voi myös kosia, sillä perinteiseen italialaiseen tapaan kermatäytteen sekaan voi piilottaa sormuksen.

Maritozzi-pullat 2023 (680 x 289)

2. Bebepiirakka

Hempeät bebe-leivokset sopivat ystävänpäivään kuin nenä päähän! Tällä reseptillä valmistus onnistuu helposti, kun bebet tehdään piirakan muotoon.

680x300-Bebepiirakka 2020

3. Macarons eli mantelileivonnaiset

Koukuttavan hyvät macaronit on valmistuu näppärästi myös kotikeittiössä. Täytteeksi tulee rommi-kirsikkamarmeladia tai täyteläistä suklaaganachea. Tämä on myös ihana ruokalahja ystävälle!

macaronit kuvitus

4. Vegaaninen brownie

Suklaiset browniet sopivat mainiosti ystävänpäivään, ja mitä parasta, nämä browniet ovat vegaanisia! Kuorruta mehevät browniet suklaisella sokerikuorrutteella ja viimeistele suklaaherkut söpöillä strösseleillä.

Vegaaninen brownie 2023 (680 x 298)

5. Dominokääretorttu

Kääretorttu on yksinkertainen ja kaikkeen taipuva jälkiruokaleivonnainen. Tänä ystävänpäivänä se täytetään sitruunadominokekseillä ja kostutetaan appelsiinimehulla.

680x300-Dominokääretorttu 2021

6. Vadelmaleivokset

Suklaiset vadelmaleivokset valmistetaan levynä, joten niistä riittää monelle ystävälle. Vadelma-tuorejuustotäyte on herkullinen ja koristelussa vain mielikuvitus on rajana.

680x300-Vadelmaleivokset 2021

7. Veriappelsiinikakku

Ystävänpäivänä ehtii vielä hyödyntämään näitä lyhyen sesongin herkkusitruksia, nimittäin veriappelsiineja. Kakkutaikina on mehevä jogurtin ansiosta ja kuorrutuksessa maistuu veriappelsiinimehu.

680x300-Veriappelsiinikakku 2021

8. S'mores pannukeksi

Valmista ystävälle valtava pannulle tehty suklaakeksi! Tässä amerikkalaistyylisessä herkussa yhdistyvät mehevä keksi, makea suklaa sekä pehmeät vaahtokarkit. Tarjoile keksi ystävillesi lämpimänä jäätelön kanssa.

S'mores pannukeksi 2024 (680x300)

9. Suklaapiirakka marjoilla

Suklaa ja marjat ovat ihan lyömätön yhdistelmä ja takuuvarma ystävänpäivän suosikkileivonnainen! Tee kakku valmiiksi edellisenä päivänä, jotta se ehtii jähmettyä hyvin. Suklaapiirakka on yksinkertaisen kaunis ja ihan mahtavan suklainen herkku.

Suklaapiirakka marjoilla (680x300)

10. Donitsit donitsipellillä

Donitsit ovat ihania, mutta rasvakattilan kanssa puljaaminen voi tuntua vaivalloiselta. Ratkaisuna ovat donitsipellillä valmistuvat donitsit, jotka kuorrutetaan värikkäästi.

PI4 17 donitsitdonitsipelliV

Ainekset ystävänpäivän leivonnaisiin kätevästi myös verkkokaupasta!