Ystävänpäivän suklaat katoavat nopeasti parempiin suihin

Ystävänpäivän suklaat katoavat nopeasti parempiin suihin

Mikä onkaan osuvampi lahja ystävälle kuin suussa sulava suklaa tai itse valmistettu suklainen herkku. Tässä muutama ystävänpäivän suklaavinkki kotikeittiössä kokattavaksi ja kauppareissulla ostettavaksi.

Itse leivottu suklaa sulattaa sydämen

Ystävänpäivänä suklaa maistuu erityisesti itse leivotuissa jälkiruoissa. Kolmen suklaan juustokakusta riittää nautiskeltavaa suuremmillekin herkkusuille.

Helposti ja nopeasti valmistuu suklaamousse, sen ehtii kiireinenkin ystävä valmistaa kaverilleen. Myös suloiset suklaasuukot sulattavat ystävän sydämen varmasti, eihän niitä voi vastustaa! 

Perinteiset suklaakonvehdit voi valmistaa myös itse ja pakata kauniisti sellofaaniin tai itse taiteltuun rasiaan. Kokeile myös raakasuklaan valmistusta. Siihen saa helposti makua ja väriä vaikkapa gojimarjoilla.

Pirkka suklaiden suloiset suosikit

Kaunis kimpullinen kukkia ja rasia ystävänpäivän suklaata. Tällä hurmaa jokaisen naispuoleisen ystävän - ja monen miehenkin. Pirkka-sarjasta löydät monenlaiset suklaiset herkut aina suklaakonvehdeistä erilaisiin suklaalevyihin. Ne katoavat nopeasti parempiin suihin.

Ystävänpäivän suosikkeja ovat ehdottomasti Pirkka Parhaat suklaakonvehdit sekä suklaalevyt Pirkka Parhaat Ruby suklaa 100g UTZ ja vadelman makuinen Pirkka Parhaat ruby vadelma suklaa 100g UTZ. Muista myös muut Pirkka-sarjan suklaalevyt ystävänpäivänä, niistä syntyy makea lahja jo sellaisenaan.