Aprikoosi-toscapiirakkaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Aprikoosi-toscapiirakka

Perinteinen toscapiirakka saa uuden säväyksen aprikooseista. Helppoa piirakkaa valmistuu kerralla pellillinen.

  • 30 - 60 min
  • 380 kcal / annos (100g)

Ainekset

    • 4kananmunaa
    • 3dlsokeria
    • 5dlvehnäjauhoja
    • 3tlleivinjauhetta
    • 1dlkevytkermaa
    • 300gvoita tai margariinia sulatettuna

Päälle

Kuorrutus

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos, kerma ja sulatettu rasva kevyesti sekoittaen.
  2. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Valuta aprikoosinpuolikkaat ja lado ne tasaisin välein taikinan päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  3. Mittaa toscakuorrutuksen aineet ja kiehauta ne kattilassa. Levitä kuorrutus puolikypsälle pohjalle ja paista vielä noin 15 minuuttia. Leikkaa jäähtynyt piirakka neliöiksi.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 100g100 g

  • 380 kcal1 600 kJ
  • Proteiinia6 g
  • Hiilihydraatteja38,8 g
  • Rasvaa23,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua
  • SINUA ENNEN ON 200 MUUTA LÖYTÖLASTA12.10.2018

    mahtava piirakka. mutta toscakuorrute kannattaa tehdä kaksin kertaisena että riittää joka paikkaan koska se hän on tässä piirakassa parasta.