• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Aprikoosi-toscapiirakka

Aprikoosi-toscapiirakka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 - 60 min
  • 380 kcal / annos (100g)

Ainekset

    • 4kananmunaa
    • 3dlsokeria
    • 5dlvehnäjauhoja
    • 3tlleivinjauhetta
    • 1dlkevytkermaa
    • 300gvoita tai margariinia sulatettuna

Päälle

Kuorrutus

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos, kerma ja sulatettu rasva kevyesti sekoittaen.
  2. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Valuta aprikoosinpuolikkaat ja lado ne tasaisin välein taikinan päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  3. Mittaa toscakuorrutuksen aineet ja kiehauta ne kattilassa. Levitä kuorrutus puolikypsälle pohjalle ja paista vielä noin 15 minuuttia. Leikkaa jäähtynyt piirakka neliöiksi.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 100g100 g

  • 380 kcal1 600 kJ
  • Proteiinia6 g
  • Hiilihydraatteja38,8 g
  • Rasvaa23,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu