• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Aprikoosi-toscapiirakka

Aprikoosi-toscapiirakka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 - 60 min
  • 380 kcal / annos (100g)

Ainekset

    • 4kananmunaa
    • 3dlsokeria
    • 5dlvehnäjauhoja
    • 3tlleivinjauhetta
    • 1dlkevytkermaa
    • 300gvoita tai margariinia sulatettuna

Päälle

Kuorrutus

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos, kerma ja sulatettu rasva kevyesti sekoittaen.
  2. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Valuta aprikoosinpuolikkaat ja lado ne tasaisin välein taikinan päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  3. Mittaa toscakuorrutuksen aineet ja kiehauta ne kattilassa. Levitä kuorrutus puolikypsälle pohjalle ja paista vielä noin 15 minuuttia. Leikkaa jäähtynyt piirakka neliöiksi.

Ravintosisältö perannos 100g100 g

  • 380 kcal1 600 kJ
  • Proteiinia6 g
  • Hiilihydraatteja38,8 g
  • Rasvaa23,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1