• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Artisokkapesto

Monikäyttöinen artisokkapesto on helppo ja nopea valmistaa. Tarjoa pastan kanssa tai vaikkapa leivän levitteenä. N. 0,65€/annos.
Artisokkapesto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

10 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Valuta artisokat. Paahda pähkinät tai siemenet kuivalla pannulla. Hienonna valkosipulinkynsi veitsellä.
  2. Soseuta peston kaikki ainekset sauvasekoittimella sileäksi tahnaksi.
  3. Artisokkapesto sopii erityisesti pastan kastikkeeksi. (Ohenna pestoa tarvittaessa pastan keitinvedellä.) Se sopii myös leivän levitteeksi, paistetun kalan, broilerin tai possun kastikkeeksi.

Tiesitkö että...

Vinkki! Maukkaat cocktailpalat saat kun viipaloit rapeakuorista patonkia ja levität päälle artisokkapestoa. Koristele esimerkiksi juustolastuilla ja tuoreilla yrteillä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 35g100 g

  • 91,8 kcal384 kJ
  • Proteiinia3,26 g
  • Hiilihydraatteja2,71 g
  • Rasvaa7,66 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3