Avokado-bataatticrostinit
Pikkupalana tarjottavat avokado-bataatticrostinit valmistetaan purppurabataatista ja höystetään avokadolla, kikherneillä ja fetajuustolla. Noin. 0,90€/annos.*
- 12 kpl
- alle 30 min
Ainekset
12 kpl
- 2(à 400 g)purppurabataattia tai
- bataattia
- 2rkloliiviöljyä
Avokado-kikhernetäyte
- 2Pirkka syöntikypsää avokadoa
- 1rklsitruunanmehua
- mustapippuria
- ripaus suolaa
- 1tlk(380 g)Pirkka kikherneitä
- 1/2tlsavupaprikajauhetta
- ripaus suolaa
- tuoretta minttua
- mustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Pese bataatit ja leikkaa ne viistosti noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet leivinpaperin päälle uunipellille ja sivele oliiviöljyllä. Paahda 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes viipaleet ovat pehmeitä.
- Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi avokadon sisus lautaselle. Soseuta haarukalla. Sekoita joukkoon sitruunanmehu ja mausta mustapippurilla ja suolalla.
- Valuta kikherneet ja mausta savupaprikalla ja suolalla.
- Levitä bataattiviipaleiden päälle avokadotahnaa. Lusikoi päälle kikherneitä ja murustele fetajuustoa.
- Mausta crostinit tuoreella mintulla ja mustapippurilla.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi