• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lämmin porkkana-kikhernesalaatti

Lämmin porkkana-kikhernesalaatti sopii lisäkkeeksi liha- tai broileriruoille. Kokeile myös sellaisenaan lounassalaattina. Tämäkin resepti vain n. 0,95€/annos*.
Lämmin porkkana-kikhernesalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4-5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori porkkanat ja paloittele ne reiluksi lohkoiksi. Sekoita joukkoon öljy, juustokumina ja suola. Paahda porkkanoita 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia,
  2. Huuhdo ja valuta kikherneet. Sekoita kikherneet ja kuumat porkkanat keskenään. Mausta sitruunamehulla ja pippurilla.
  3. Levitä kasvikset tarjoiluvadille ja murenna päälle salaattijuusto. Koristele tuoreella korianterilla tai mintulla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 190g100 g

  • 196 kcal818 kJ
  • Proteiinia8,64 g
  • Hiilihydraatteja13,1 g
  • Rasvaa12,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille25
  • NutFever20.3.2017

    Tehtiin tätä tänään kanan kaveriksi vähän ohjetta mukaillen, oli tosi hyvää! :) Tehdään varmasti uudestaankin.

  • Kuluttajapalvelu23.3.2016

    Arja, Pirkka kikherneitä ei ole tarpeen keittää.

  • Arja23.3.2016

    Pitääkö kikherneet keittää ensin?