Hyppää sisältöön
Lämmin porkkana-kikhernesalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lämmin porkkana-kikhernesalaatti

  • Annosmäärä4–5 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Lämmin porkkana-kikhernesalaatti sopii lisäkkeeksi liha- tai broileriruoille. Kokeile myös sellaisenaan lounassalaattina.
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

4–5 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    697 kJ / 167 kcal
  • Rasva
    9,3 g
  • josta tyydyttynyttä
    3 g
  • Hiilihydraatit
    11,3 g
  • josta sokereita
    7,7 g
  • Proteiini
    6,6 g
  • Suola
    1,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori porkkanat ja paloittele ne reiluksi lohkoiksi. Sekoita joukkoon öljy, juustokumina ja suola. Paahda porkkanoita 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia,
  2. Huuhdo ja valuta kikherneet. Sekoita kikherneet ja kuumat porkkanat keskenään. Mausta sitruunamehulla ja pippurilla.
  3. Levitä kasvikset tarjoiluvadille ja murenna päälle salaattijuusto. Koristele tuoreella korianterilla tai mintulla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,2 (109 arviota)

  • Johanna
    1 vuosi sitten
    Suolan määrää pitäisi rajoittaa kansantautien takia! Kikherne suolaliemineen ja suolaista juustoa teen ehkä oman muunnelman reseptistä muuten kivaidea!
  • TiinaI
    2 vuotta sitten
    Olen tehnyt tätä usein, maistuva lisäke niin liha- kuin kalaruuille.
  • NutFever
    8 vuotta sitten
    Tehtiin tätä tänään kanan kaveriksi vähän ohjetta mukaillen, oli tosi hyvää! :) Tehdään varmasti uudestaankin.
  • Kuluttajapalvelu
    9 vuotta sitten
    Arja, Pirkka kikherneitä ei ole tarpeen keittää.
  • Arja
    9 vuotta sitten
    Pitääkö kikherneet keittää ensin?