Barcelonan salaatti
Barcelonan salaatti on espanjalainen herkkusalaatti, joka sisältää muun muassa valkosipulia, kapriksia, äyriäisiä ja tomaattia. Tarjoile lämpimän patongin kanssa.
4 annosta30 - 60 min96,5 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1sipuli
- 2-3valkosipulinkynttä
- 1prk(50 g)kapriksia
Lisäksi
- 1ruukkujääsalaattia
- 1ps(180 g)Pirkka katkarapuja (pakaste)
- 1/2-1prk(à 200 g)Pirkka simpukoita
- 3tomaattia tai
- 12kirsikkatomaattia
- tilliä
Valmistus
30 - 60 min- Kuori ja kuutioi perunat. Keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä eli noin 15 minuuttia.
- Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Valuta perunakuutiot ja lisää joukkoon sipulit, valkosipulit, valutetut kaprikset ja salaattikastike. Anna maustua jääkaapissa vähintään 1/2 tuntia tai yön yli. Sekoita perunasalaattia pari kertaa marinoitumisen aikana.
- Levitä revityt salaatinlehdet vadille. Kaada päälle perunasalaatti. Koristele pinta sulatetuilla ja valutetuilla katkaravuilla, simpukoilla, lohkotuilla tomaateilla ja hienonnetulla tillillä. Tarjoa patongin kanssa.
Kategoriat
Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 96,5 kcal404 kJ
- Proteiinia 5,02 g
- Hiilihydraatteja6,23 g
- Rasvaa5,77 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Hyvä resepti en ole moista tavannut Kiitoshuutomerrkki.