• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Barcelonan salaatti

Barcelonan salaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 96,5 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja kuutioi perunat. Keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä eli noin 15 minuuttia.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  3. Valuta perunakuutiot ja lisää joukkoon sipulit, valkosipulit, valutetut kaprikset ja salaattikastike. Anna maustua jääkaapissa vähintään 1/2 tuntia tai yön yli. Sekoita perunasalaattia pari kertaa marinoitumisen aikana.
  4. Levitä revityt salaatinlehdet vadille. Kaada päälle perunasalaatti. Koristele pinta sulatetuilla ja valutetuilla katkaravuilla, simpukoilla, lohkotuilla tomaateilla ja hienonnetulla tillillä. Tarjoa patongin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 96,5 kcal404 kJ
  • Proteiinia5,02 g
  • Hiilihydraatteja6,23 g
  • Rasvaa5,77 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille