• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lantturieskat

Rapeat rieskat valmistuvat erittäin helposti valmiista Pirkka lanttusoseesta.
Lantturieskat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 16 kpl
  • alle 30 min
  • 140 kcal / 100 g

Ainekset

16 kpl

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita taikinan ainekset keskenään.
  2. Nosta kahdella ruokalusikalla taikinanokareita hyvin (ruis)jauhotetulle leivinpöydälle. Painele nokareet jauhotetulla kädellä pieniksi (halkaisija 10 cm) rieskoiksi. Paista rieskat heti uunin yläosassa 225 asteessa 15-20 minuuttia. Tarjoa lämpiminä levitteen kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 140 kcal588 kJ
  • Proteiinia4,09 g
  • Hiilihydraatteja29 g
  • Rasvaa0,91 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua
  • Nestehukka5.2.2016

    Itse olen raastanut lantun. Nauriskin sopii hyvin. Usein teen myös lanttukukkoa ilman kukkoa, eli kuorta: lanttuviipaleet imellytetään suola-sokeri -seoksessa ja haudutetaan foliossa pekonin kanssa (pari tuntia )

  • Pumbalina6.1.2016

    Lanttulaatikkoa minäkin käytin. Lisäsin myös joukkoon yhden munan. Voin kanssa lämpimänä, nammmm.

  • Nimetön käyttäjä30.12.2015

    Käytin joululta jääneen lanttulaatikon ja jätin reseptistä siirapin pois. Tuli ihan syötäviä.