LantturieskatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lantturieskat

Rapeat rieskat valmistuvat erittäin helposti valmiista Pirkka lanttusoseesta.

  • 16 kpl
  • alle 30 min
  • 140 kcal / 100 g

Ainekset

16 kpl

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita taikinan ainekset keskenään.
  2. Nosta kahdella ruokalusikalla taikinanokareita hyvin (ruis)jauhotetulle leivinpöydälle. Painele nokareet jauhotetulla kädellä pieniksi (halkaisija 10 cm) rieskoiksi. Paista rieskat heti uunin yläosassa 225 asteessa 15-20 minuuttia. Tarjoa lämpiminä levitteen kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 140 kcal588 kJ
  • Proteiinia 4,09 g
  • Hiilihydraatteja29 g
  • Rasvaa0,91 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Pirkka lanttusose 500g
    Pirkka lanttusose 500g
  • Pirkka ruisjauho 1kg
    Pirkka ruisjauho 1kg
    0,79/kpl
  • Pirkka ruisjauho 5kg
    Pirkka ruisjauho 5kg
    4,35/kpl0,87/kg
  • Myllyn Paras Ruisjauho 1 kg
    Myllyn Paras Ruisjauho 1 kg
    1,29/kpl
  • Pirkka suomalainen puolikarkea vehnäjauho 2kg
    Pirkka suomalainen puolikarkea vehnäjauho 2kg
    1,09/kpl0,55/kg
  • Dansukker Tumma siirappi 1kg
    Dansukker Tumma siirappi 1kg
    2,09/kpl
  • Dansukker tumma siirappi 750g
    Dansukker tumma siirappi 750g
    2,09/kpl2,79/kg
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    0,65/kpl
  • Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    0,95/kpl
  • Jozo jodioitu hieno suola 1kg
    Jozo jodioitu hieno suola 1kg
    0,79/kpl
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille 20 arvostelua
  • Nauta9.10.2018

    Hei, kuinka paljon tuoreita lanttuja pitää soseuttaa, että saa 500g sosetta?

  • K-Kuluttajapalvelu9.10.2018

    Nauta, tuoreita lanttuja tarvitaan noin 900 g, riippuen toki soseen paksuudesta.

  • Nestehukka5.2.2016

    Itse olen raastanut lantun. Nauriskin sopii hyvin. Usein teen myös lanttukukkoa ilman kukkoa, eli kuorta: lanttuviipaleet imellytetään suola-sokeri -seoksessa ja haudutetaan foliossa pekonin kanssa (pari tuntia )

  • Pumbalina6.1.2016

    Lanttulaatikkoa minäkin käytin. Lisäsin myös joukkoon yhden munan. Voin kanssa lämpimänä, nammmm.

  • Nimetön käyttäjä30.12.2015

    Käytin joululta jääneen lanttulaatikon ja jätin reseptistä siirapin pois. Tuli ihan syötäviä.