
Lantturieskat
- Annosmäärä16 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Rapeat rieskat valmistuvat erittäin helposti valmiista Pirkka lanttusoseesta.
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
16 kpl
1 pkt (500 g) | tai |
n. 3 dl | tai |
n. 1 dl | tai |
1 rkl | siirappia tai |
1/2 tl | suolaa tai |
Valmistus
alle 30 min
Sekoita taikinan ainekset keskenään.
Nosta kahdella ruokalusikalla taikinanokareita hyvin (ruis)jauhotetulle leivinpöydälle. Painele nokareet jauhotetulla kädellä pieniksi (halkaisija 10 cm) rieskoiksi. Paista rieskat heti uunin yläosassa 225 asteessa 15–20 minuuttia. Tarjoa lämpiminä levitteen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Jakobsens Luomu tumma agavesiirappi 350gHinta 3,39/kpl9,69/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Pirkka ruisjauho 1kgHinta 1,59/kpl1,59/kg
- Pirkka suomalainen puolikarkea vehnäjauho 2kgHinta 1,75/kpl0,88/kg
- Dansukker tumma siirappi 750gHinta 2,59/kpl3,45/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka suomalainen ruisjauho 5kgHinta 6,19/kpl1,24/kg
- Myllärin Luomu Ruisjauho 1kgHinta 2,29/kpl2,29/kg
- Pirkka Luomu suomalainen vehnäjauho 1kg puolikarkeaHinta 2,15/kpl2,15/kg
- Plussa-etu −18 %Myllärin Leivontakarkea vehnäjauho 2kgPlussa-kortillaEtuhinta 1,79/kpl0,90/kgIlman Plussa-korttia 2,19/kpl
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,4(66 arviota)
- alle 30 min3,3(56 arviota)
- yli 60 min4,2(16 arviota)
- 30 - 60 min4,0(235 arviota)
- yli 60 min4,4(13 arviota)
- yli 60 min4,0(76 arviota)
- alle 30 min3,9(188 arviota)
- yli 60 min4,2(14 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (32 arviota)
- Nauta4 vuotta sittenHei, kuinka paljon tuoreita lanttuja pitää soseuttaa, että saa 500g sosetta?
- K-Kuluttajapalvelu4 vuotta sittenNauta, tuoreita lanttuja tarvitaan noin 900 g, riippuen toki soseen paksuudesta.
- Nestehukka7 vuotta sittenItse olen raastanut lantun. Nauriskin sopii hyvin. Usein teen myös lanttukukkoa ilman kukkoa, eli kuorta: lanttuviipaleet imellytetään suola-sokeri -seoksessa ja haudutetaan foliossa pekonin kanssa (pari tuntia )
- Pumbalina7 vuotta sittenLanttulaatikkoa minäkin käytin. Lisäsin myös joukkoon yhden munan. Voin kanssa lämpimänä, nammmm.
- Nimetön käyttäjä7 vuotta sittenKäytin joululta jääneen lanttulaatikon ja jätin reseptistä siirapin pois. Tuli ihan syötäviä.