
Lantturieskat
- Annosmäärä16 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Rapeat rieskat valmistuvat erittäin helposti valmiista Pirkka lanttusoseesta.
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
16 kpl
1 pkt (500 g) | tai |
n. 3 dl | tai |
n. 1 dl | tai |
1 rkl | siirappia tai |
1/2 tl | suolaa tai |
Ravintosisältö
Energia | 600 kJ / 143 kcal |
Rasva | 0,9 g |
josta tyydyttynyttä | 0,2 g |
Hiilihydraatit | 27,5 g |
josta sokereita | 4,9 g |
Proteiini | 4,1 g |
Suola | 0,5 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Sekoita taikinan ainekset keskenään.
Nosta kahdella ruokalusikalla taikinanokareita hyvin (ruis)jauhotetulle leivinpöydälle. Painele nokareet jauhotetulla kädellä pieniksi (halkaisija 10 cm) rieskoiksi. Paista rieskat heti uunin yläosassa 225 asteessa 15–20 minuuttia. Tarjoa lämpiminä levitteen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka ruisjauho 1kgHinta 1,39/kpl1,39/kg
- Pirkka Suomalainen Puolikarkea Vehnäjauho 2kgHinta 1,65/kpl0,83/kg
- Jakobsens Luomu tumma agavesiirappi 350gHinta 3,55/kpl10,14/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Myllärin Luomu Ruisjauho 1kgHinta 2,09/kpl2,09/kg
- Myllyn Paras Ruisjauho 1 kgHinta 1,55/kpl1,55/kg
- Dansukker tumma siirappi 750gHinta 2,49/kpl3,32/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,4(68 arviota)
- alle 30 min3,3(62 arviota)
- 30 - 60 min4,0(261 arviota)
- yli 60 min4,1(85 arviota)
- yli 60 min4,1(23 arviota)
- yli 60 min4,1(141 arviota)
- yli 60 min4,0(17 arviota)
- yli 60 min4,6(62 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (36 arviota)
- K-Kuluttajapalvelu6 vuotta sittenNauta, tuoreita lanttuja tarvitaan noin 900 g, riippuen toki soseen paksuudesta.
- Nauta6 vuotta sittenHei, kuinka paljon tuoreita lanttuja pitää soseuttaa, että saa 500g sosetta?
- Nestehukka9 vuotta sittenItse olen raastanut lantun. Nauriskin sopii hyvin. Usein teen myös lanttukukkoa ilman kukkoa, eli kuorta: lanttuviipaleet imellytetään suola-sokeri -seoksessa ja haudutetaan foliossa pekonin kanssa (pari tuntia )
- Pumbalina9 vuotta sittenLanttulaatikkoa minäkin käytin. Lisäsin myös joukkoon yhden munan. Voin kanssa lämpimänä, nammmm.
- Nimetön käyttäjä9 vuotta sittenKäytin joululta jääneen lanttulaatikon ja jätin reseptistä siirapin pois. Tuli ihan syötäviä.