Boltsi-pasta
Pastakastike saa hurjasti makua, kun sen paahtaa uunissa. Boltsi-kasvispallerot pitävät huolen, että nälkä lähtee koko perheeltä.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1tlk(400 g)tomaattimurskaa
- 1dlvettä
- 3valkosipulinkynttä
- 2rkloliiviöljyä
- 1rklbalsamiviinietikkaa
- 1tlsuolaa
- 1tlsokeria
- 4rouhaisuamustapippuria
- 1rs(250 g)kirsikkatomaatteja
- 1pkt(230 g)Boltsi-pyöryköitä
- 300gpastaa
Valmistus
30 - 60 min- Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
- Kaada tomaattimurska laakeaan uunivuokaan. Huuhtele tölkki noin 1 desillä vettä ja kaada vesi vuokaan.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja laita ne vuokaan. Hienonna myös basilika vuokaan.
- Sekoita oliiviöljy, balsamiviinietikka, suola, sokeri ja mustapippuri joukkoon. Huuhtele kirsikkatomaatit lävikössä ja ripottele tomaattimurskan päälle.
- Paahda kastiketta uunin keskitasolla 25 minuuttia.
- Ota vuoka uunista ja lisää Boltsit kastikkeen sekaan. Paahda vielä 10 minuuttia uunissa.
- Keitä kastikkeen kypsyessä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa pasta kastikkeen kanssa.
Kategoriat
Teemat Ruokalajit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi