Tomaattipasta
Superhelppo tomaattipasta valmistuu yhden kattilan taktiikalla! Sopivan tulinen pasta saa makua parmesaanista ja aurinkokuivatuista tomaateista. Noin 3,10 €/annos*
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1(100 g)sipuli
- 3valkosipulinkynttä
- 1ps(250 g)Urtekram luomu gluteenitonta fusillia
- 1prk(190 g/100 g)Pirkka aurinkokuivattuja tomaattisuikaleita
- 2tlsokeria
- 8dlvettä
- 1tlk(400 g)Petti karkeaa tomaattimurskaa
- 2rkloliiviöljyä
- 1 1/2rklPirkka kasvisfondia
- 2tlpuna- tai valkoviinietikkaa
Viimeistelyyn
- 100g(n. 3 dl)Pirkka Parhaat parmesaania raastettuna
Valmistus
alle 30 min- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Viipaloi chilit siemenineen.
- Pane sipulit, chilit, pastat, valutetut tomaattisuikaleet ja sokeri isoon kattilaan. Kaada päälle vesi, tomaattimurska, oliiviöljy, kasvisfondi ja etikka.
- Peitä kattila kannella, kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä noin 12 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Sekoita aineksia pari kertaa kypsennyksen aikana.
- Sekoita parmesaaniraaste ja basilika pastan joukkoon.
Tiesitkö että...
Chilien tulisuus vaihtelee, joten laita chiliä makusi mukaan. Jos et pidä tulisesta, jätä vain chilit pois, pasta on tosi hyvää ilmankin! *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi