• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Bratwurstipannukakku

Bratwurstipannukakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 410 kcal / annos (240g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita maidon joukkoon vehnäjauhot, sinappi, suola ja oregano. Anna taikinan turvota muiden aineksien käsittelyn ajan.
  2. Paloittele makkarat ja silppua sipuli. Kuumenna rasva uuninkestävässä paistinpannussa (halkaisija noin 27 cm). Ruskista makkarat kevyesti ja lisää joukkoon sipulit kuullottumaan.
  3. Vatkaa taikinaan munat. Siirrä paistinpannu pois levyltä. Kaada munaseos kuumaan pannuun. Ripottele pinnalle puolitetut tomaatit.
  4. Paista 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 25 minuuttia. Ripottele pinnalle persiljaa. Tarjoa heti salaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 240g100 g

  • 410 kcal1 720 kJ
  • Proteiinia21 g
  • Hiilihydraatteja23 g
  • Rasvaa27 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6