Broileri-banaanikebakot
Broileri-banaanikebakot on vartaissa tarjoiltavia, herkullisia kanaruokia, joissa maistuvat muun muassa hedelmät ja curry. Helppo tarjoilla ja syödä.
- 4-5 annosta
- 30 - 60 min
- 133 kcal / 100 g
Ainekset
4-5 annosta
- 2(350 g)banaania
- 500gbroilerin jauhelihaa
- 3/4dlPirkka korppujauhoja
- 2tlsuolaa
- 2tlcurrya
- 2tlgaram masala -maustesekoitusta
Pinnalle
- 1dlseesaminsiemeniä
Lisäksi
- 12puista varrastikkua
- 1limetti
Valmistus
30 - 60 min- Soseuta kuoritut banaanit haarukalla. Sekoita jauhelihan joukkoon banaanisose, korppujauhot, suola, curry ja maustesekoitus. Anna taikinan levähtää kylmässä kymmenisen minuuttia. Laita puiset varrastikut likoamaan kylmään veteen.
- Jaa taikina kolmeen osaan ja leivo jokaisesta kostutetuin käsin tanko. Jaa tangot neljään osaan ja pujota varrastikkuihin.
- Aseta kebakot leivinpaperin päälle uunipellille. Ripottele kebakkojen pinnalle kauttaaltaan seesaminsiemeniä. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.
- Leikkaa limetti 12 ohueksi lohkoksi ja pujota ne varrastikkujen päihin. Pöydässä jokainen ruokailija voi itse puristaa kebakoille limetinmehua mausteeksi.
Kategoriat
Pääraaka-aineet
Ravintosisältö per 100 g
- 133 kcal556 kJ
- Proteiinia9,41 g
- Hiilihydraatteja7,4 g
- Rasvaa7,84 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi