• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Broileri-melonisalaatti

Broileri-melonisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5-6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 240 kcal / annos (290g)

Ainekset

5-6 annosta
    • 1rs(n. 600 g)Pirkka pintamaustettuja broilerin koipipaloja
    • n. 1kghunajamelonia
    • 2-3nektariinia tai persikkaa
    • 1/2lmansikoita
    • 1/2(200 g)kurkkua
    • 2-3kevätsipulia

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota broilerin koipipalat huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen valmistusta. Kypsennä niitä grillissä tai uunissa 200 asteessa 30-40 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
  2. Halkaise meloni, poista siemenet ja leikkaa hedelmä lohkoiksi. Leikkaa kuoret pois ja lado lohkot säteittäin salaattivadille. Kaada päälle salaattisekoitus.
  3. Paloittele nektariinit ja halkaise puhdistetut mansikat. Viipaloi kurkku ja hienonna kevätsipulit. Levitä ainekset salaattisekoituksen päälle.
  4. Sekoita kastikeainekset ja anna maustua jääkaapissa.
  5. Nosta kypsät, kuumat broilerinkoivet salaattivadille. Tarjoa patongin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 290g100 g

  • 240 kcal990 kJ
  • Proteiinia20 g
  • Hiilihydraatteja18 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille