Broileri-melonisalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Broileri-melonisalaatti

Hedelmäinen broilerisalaatti sopii hyvin maukkaaksi lounaaksi tai kevyeksi illalliseksi. Jogurttikastike viimeistelee salaatin.

Ainekset

5–6 annosta
    • 600gbroilerin koipipaloja, marinoitu
    • n. 1kghunajamelonia
    • 2–3nektariinia tai persikkaa
    • 1/2lmansikoita
    • 1/2(200 g)kurkkua
    • 2–3kevätsipulia

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota broilerin koipipalat huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen valmistusta. Kypsennä niitä grillissä tai uunissa 200 asteessa 30–40 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
  2. Halkaise meloni, poista siemenet ja leikkaa hedelmä lohkoiksi. Leikkaa kuoret pois ja lado lohkot säteittäin salaattivadille. Kaada päälle salaattisekoitus.
  3. Paloittele nektariinit ja halkaise puhdistetut mansikat. Viipaloi kurkku ja hienonna kevätsipulit. Levitä ainekset salaattisekoituksen päälle.
  4. Sekoita kastikeainekset ja anna maustua jääkaapissa.
  5. Nosta kypsät, kuumat broilerinkoivet salaattivadille. Tarjoa patongin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille1 arvostelu