• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Broileri-vihannespannu

Broileri-vihannespannu on maustettu kiinalaisittain soijalla, hunajalla ja inkiväärillä. Resepti vain noin 1,80 €/annos.
Broileri-vihannespannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annostaOsta
    • 1rs(500 g)K-Menu broilerinfileesuikaleita, marinoitu
    • 1(300 g)kesäkurpitsa
    • 2(150 g)Pirkka porkkanaa
    • 1(150 g)paprika
    • 1(150 g)pieni purjo
    • 1-2rklöljyä
    • 1-2tlinkivääritahnaa tai tuoretta inkivääriä
    • 1/2dlvettä, omena- tai appelsiinitäysmehua
    • 1tlmaissitärkkelysjauhoja (Maizena)

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota broileri huoneenlämpöön. Paloittele kesäkurpitsa, viipaloi kuoritut porkkanat, suikaloi paprika ja hienonna halkaistu, huuhdottu purjo.
  2. Ruskista broilerit rasvassa kahdessa erässä. Kiehauta rasvassa porkkanat, paprika ja purjo. Lisää kesäkurpitsat.
  3. Kumoa broilerit takaisin kasariin vihannesten joukkoon. Mausta soijalla, hunajalla ja inkiväärillä. Hauduta 5-10 minuuttia, kunnes vihannekset ovat juuri ja juuri pehmenneitä.
  4. Suurusta vesi- tai mehutilkkaan sekoitetuilla maissijauhoilla ja kiehauta. Tarjoa esimerkiksi kukkakaaliriisin (kts. erillinen ohje) tai tavallisen riisin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 332 kcal1 390 kJ
  • Proteiinia16 g
  • Hiilihydraatteja17 g
  • Rasvaa20,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille14