Parmesaani-ohrapuuro ja herkkusieni-lehtikaalilisäke
Maailmalta tuttu hitti, suolainen puuro, valmistuu ohrasuurimoista ja kaurajuomasta parmesaanilla höystäen. Herkkusieni-lehtikaalilisäke kruunaa puuron. Noin 2,35€/annos.
- 4-6 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4-6 annosta
- 3dlvettä
- 1 1/2lPirkka kaurajuomaa
- 1 1/2tlsuolaa
Herkkusieni-lehtikaalilisäke
- 1rs(200 g)Pirkka ruskeita herkkusieniä
- 100glehtikaalia
- 1(100 g)punasipulia
- 2-3valkosipulinkynttä
- oliiviöljyä
- 1rklsoijakastiketta
- ripausmustapippuria
- ripaussuolaa
Valmistus
30 - 60 min- Kiehauta vesi kattilassa. Lisää suurimot. Keitä muutama minuutti samalla sekoittaen, kunnes vesi on imeytynyt suurimoihin. Kaada kattilaan kaurajuoma ja kuumenna sekoittaen.
- Sekoita kunnes puuro saostuu eli noin 20 minuuttia. Hauduta miedolla lämmöllä noin 25 minuuttia välillä sekoittaen. Valmista lisäke puurolle haudutuksen aikana.
- Puhdista ja viipaloi sienet. Poista lehtikaalista kovat lehtiruodit. Suikaloi lehtikaalit. Kuori ja suikaloi punasipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää herkkusienet ja sipulit. Paista hetki käännellen. Lisää valkosipulit ja lehtikaali. Jatka paistamista, kunnes lehtikaali pehmenee. Lisää mausteet.
- Mausta puuro ja sekoita joukkoon parmesaaniraaste. Tarjoa heti herkkusieni-lehtikaalilisäkkeen kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi