Parmesaani-ohrapuuro ja herkkusieni-lehtikaalilisäkeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Parmesaani-ohrapuuro ja herkkusieni-lehtikaalilisäke

Maailmalta tuttu hitti, suolainen puuro, valmistuu ohrasuurimoista ja kaurajuomasta parmesaanilla höystäen. Herkkusieni-lehtikaalilisäke kruunaa puuron. Noin 2,35€/annos.

  • 4-6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4-6 annosta

Herkkusieni-lehtikaalilisäke

    • 1rs(200 g)Pirkka ruskeita herkkusieniä
    • 100glehtikaalia
    • 1(100 g)punasipulia
    • 2-3valkosipulinkynttä
    • oliiviöljyä
    • 1rklsoijakastiketta
    • ripausmustapippuria
    • ripaussuolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää suurimot. Keitä muutama minuutti samalla sekoittaen, kunnes vesi on imeytynyt suurimoihin. Kaada kattilaan kaurajuoma ja kuumenna sekoittaen.
  2. Sekoita kunnes puuro saostuu eli noin 20 minuuttia. Hauduta miedolla lämmöllä noin 25 minuuttia välillä sekoittaen. Valmista lisäke puurolle haudutuksen aikana.
  3. Puhdista ja viipaloi sienet. Poista lehtikaalista kovat lehtiruodit. Suikaloi lehtikaalit. Kuori ja suikaloi punasipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää herkkusienet ja sipulit. Paista hetki käännellen. Lisää valkosipulit ja lehtikaali. Jatka paistamista, kunnes lehtikaali pehmenee. Lisää mausteet.
  4. Mausta puuro ja sekoita joukkoon parmesaaniraaste. Tarjoa heti herkkusieni-lehtikaalilisäkkeen kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu