Carpaccio
Carpaccio valmistetaan raa’asta naudan sisäfileestä. Lihaviipaleet saavat hunnun rucolasta ja parmesaanista. Tarjoa carpaccio tuoreen leivän kanssa alkupalana.
- 4 annosta
- yli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 400gnaudan sisäfileetä
- 1Pirkka Luomu sitruuna
- 1/4tlrouhittua mustapippuria
- 1/2ps(à 65 g)Pirkka Luomu rucolaa
Valmistus
yli 60 min- Poista fileestä kalvot tarvittaessa. Kääri liha tiukasti muovikelmuun ja laita se pakastimeen 2 tunniksi.
- Pese sitruuna ja raasta kuori. Säästä kuoriraaste koristeluun. Purista sitruunasta 2 rkl mehua ja sekoita se öljyn kanssa kastikkeeksi.
- Ota liha pakastimesta, poista muovikelmu ja leikkaa filee terävällä veitsellä erittäin ohuiksi viipaleiksi. Painele viipaleet muovikelmun alla vielä ohuemmiksi ja asettele ne isolle tarjoilulautaselle yhdeksi kerrokseksi.
- Ripottele pinnalle sormisuola ja sitruunan kuoriraaste. Rouhi päälle mustapippuria. Valuta pinnalle kastike. Viimeistele carpaccio rucolalla ja parmesaanijuustolastuilla. Tarjoa heti.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit myös jättää sitruunan pois ja tarjota carpaccion Dijon-sinapilla maustetun majoneesikastikkeen kanssa. Sekoita 1 desiin majoneesia 1 ruokalusikallinen vettä ja 1 ruokalusikallinen sinappia.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi