• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Chilinen katkarapu-munakasrulla

Munakasrulla sopii juhlapöydän suolaiseksi tarjottavaksi. Täytä munakasrulla haluamallasi tavalla lihalla, kalalla tai kasviksilla.
Chilinen katkarapu-munakasrulla
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 15 annosta
  • yli 60 min
  • 108 kcal / 100 g

Ainekset

15 annosta
    • 6kananmunaa
    • 5dlmaitoa
    • 1 1/2dlvehnäjauhoja
    • 1/2tlsuolaa
    • mustapippuria

Täyte

    • 1/2paprika
    • (50 g)purjoa
    • 180gPirkka maustamatonta tuorejuustoa
    • 1/4dlPirkka makeaa chilikastiketta
    • 1dltilliä

Valmistus

yli 60 min
  1. Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki. Lisää maito, vehnäjauhot, suola ja mustapippuri. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada munakastaikina pellille. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Kumoa kypsä munakas toiselle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
  2. Sulata, valuta hyvin ja hienonna katkaravut. Kuutioi huuhdottu paprika. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Sekoita tuorejuuston joukkoon katkaravut, paprikakuutiot ja hienonnettu purjo. Mausta chilikastikkeella ja hienonnetulla tillillä. Levitä täyte munakaspohjalle ja kääri rullalle kääretortun tapaan. Anna vetäytyä jääkaapissa noin tunti ennen tarjoilua.

Ravintosisältö per 100 g

  • 108 kcal453 kJ
  • Proteiinia6,61 g
  • Hiilihydraatteja3,55 g
  • Rasvaa7,45 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3