Lohi-juustorulla
- Annosmäärä15 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
Lohi-juustorulla tehdään tuulihattutaikinasta. Piparjuuritahna maustaa lohitäytteen.
Ainekset
15 annosta
Pohja | |
---|---|
100 g | voita tai |
1 1/2 dl | vehnäjauhoja tai |
5 dl | maitoa tai |
1/2 tl | leivinjauhetta tai |
ripaus | suolaa tai |
3 | kananmunaa tai |
Täyte | |
200 g | tai |
1/2 rkl | piparjuuritahnaa tai |
1 dl | tilliä hienonnettuna tai |
150 g | kylmäsavustettua kirjolohta tai |
1/2 | punainen tai vihreä paprika tai |
Valmistus
yli 60 min
Kiehauta voi ja jauhot kattilassa. Lisää maito ja keitä seosta pari minuuttia. Jäähdytä.
Lisää leivinjauhe ja suola sekä munat yksi kerrallaan hyvin vatkaten.
Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille. Paista 225 asteessa 15–20 minuuttia. Kumoa kypsä pohja leivinpaperille ja jäähdytä.
Sekoita sulatejuusto ja piparjuuritahna keskenään. Levitä sulatejuustoseos pohjan päälle. Ripottele pinnalle tilli. Hienonna kirjolohi ja kuutioi paprika. Ripottele ne pohjalevyn päälle.
Kääri levy rullalle ja anna vetäytyä jääkaapissa muutamia tunteja tai mielellään yön yli. Viipaloi lohirulla ja koristele esimerkiksi tillillä ja sitruunaviipaleilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,3(18 arvostelua)
- 30 - 60 min4,1(144 arvostelua)
- yli 60 min4,1(46 arvostelua)
- 30 - 60 min4,7(42 arvostelua)
- yli 60 min3,8(36 arvostelua)
- 30 - 60 min3,7(27 arvostelua)
- yli 60 min2,4(65 arvostelua)
- yli 60 min3,1(13 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (5 arvostelua)
- Tiedosta kiitollinen4 vuotta sittenVoiko lohi juustorullan pakastaa?
- K-Kuluttajapalvelu4 vuotta sittenTiedosta kiitollinen, lohi-juustorullan laatu ja maku saattavat muuttua pakastaessa, joten rulla suositellaan tuoreena syötäväksi .