Lohi-juustorulla Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Lohi-juustorulla

  • Annosmäärä15 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
Lohi-juustorulla tehdään tuulihattutaikinasta. Piparjuuritahna maustaa lohitäytteen.

    Ainekset

    15 annosta

    Pohja

    100 g
     
    voita
    tai
    1 1/2 dl
     
    vehnäjauhoja
    tai
    5 dl
     
    maitoa
    tai
    1/2 tl
     
    leivinjauhetta
    tai
    ripaus
     
    suolaa
    tai
    3
     
    kananmunaa
    tai

    Täyte

    200 g
     
    tai
    1/2 rkl
     
    piparjuuritahnaa
    tai
    1 dl
     
    tilliä hienonnettuna
    tai
    150 g
     
    kylmäsavustettua kirjolohta
    tai
    1/2
     
    punainen tai vihreä paprika
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    745 kJ / 178 kcal
    Rasva
    12,8 g
    josta tyydyttynyttä
    7,3 g
    Hiilihydraatit
    7,7 g
    josta sokereita
    2,3 g
    Proteiini
    8,3 g
    Suola
    1,1 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    yli 60 min

    Kiehauta voi ja jauhot kattilassa. Lisää maito ja keitä seosta pari minuuttia. Jäähdytä.

    Lisää leivinjauhe ja suola sekä munat yksi kerrallaan hyvin vatkaten.

    Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille. Paista 225 asteessa 15–20 minuuttia. Kumoa kypsä pohja leivinpaperille ja jäähdytä.

    Sekoita sulatejuusto ja piparjuuritahna keskenään. Levitä sulatejuustoseos pohjan päälle. Ripottele pinnalle tilli. Hienonna kirjolohi ja kuutioi paprika. Ripottele ne pohjalevyn päälle.

    Kääri levy rullalle ja anna vetäytyä jääkaapissa muutamia tunteja tai mielellään yön yli. Viipaloi lohirulla ja koristele esimerkiksi tillillä ja sitruunaviipaleilla.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka maustamaton sulatejuusto 400g laktoositon
      Hinta 4,35/kpl
      10,87/kg
    • Tillinippu 100g FI
      Hinta 3,69/kpl
      36,90/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,1 (7 arviota)

    • Tiedosta kiitollinen
      5 vuotta sitten
      Voiko lohi juustorullan pakastaa?
    • K-Kuluttajapalvelu
      5 vuotta sitten
      Tiedosta kiitollinen, lohi-juustorullan laatu ja maku saattavat muuttua pakastaessa, joten rulla suositellaan tuoreena syötäväksi .