• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Lohi-juustorullaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lohi-juustorulla

Lohi-juustorulla tehdään tuulihattutaikinasta. Piparjuuritahna maustaa lohitäytteen.

  • 15 annosta
  • yli 60 min
  • 164 kcal / 100 g

Ainekset

15 annosta

Pohja

    • 100gvoita
    • 1 1/2dlvehnäjauhoja
    • 5dlmaitoa
    • 1/2tlleivinjauhetta
    • ripaussuolaa
    • 3Pirkka kananmunaa

Täyte

Valmistus

yli 60 min
  1. Kiehauta voi ja jauhot kattilassa. Lisää maito ja keitä seosta pari minuuttia. Jäähdytä.
  2. Lisää leivinjauhe ja suola sekä munat yksi kerrallaan hyvin vatkaten.
  3. Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia. Kumoa kypsä pohja leivinpaperille ja jäähdytä.
  4. Sekoita sulatejuusto ja piparjuuritahna keskenään. Levitä sulatejuustoseos pohjan päälle. Ripottele pinnalle tilli. Hienonna kirjolohi ja kuutioi paprika. Ripottele ne pohjalevyn päälle.
  5. Kääri levy rullalle ja anna vetäytyä jääkaapissa muutamia tunteja tai mielellään yön yli. Viipaloi lohirulla ja koristele esimerkiksi tillillä ja sitruunaviipaleilla.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 164 kcal688 kJ
  • Proteiinia6,47 g
  • Hiilihydraatteja8,61 g
  • Rasvaa11,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua
  • Tiedosta kiitollinen8.7.2018

    Voiko lohi juustorullan pakastaa?

  • K-Kuluttajapalvelu8.7.2018

    Tiedosta kiitollinen, lohi-juustorullan laatu ja maku saattavat muuttua pakastaessa, joten rulla suositellaan tuoreena syötäväksi .