Chorizopasta
Chorizomakkarasta tulee ihana maku tomaattiseen pastakastikkeeseen. Syö sekä edullisesti että hyvin.
4 annostaalle 30 min153 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(200 g)Pirkka Parhaat chorizoa
- 1(100 g)sipuli
- 1-2valkosipulinkynttä
- 2tlk(à 390 g)Pirkka chilitomaattimurskaa
- 1tlk(380/230 g)Pirkka mustapapuja suolaliemessä
- 1tlsokeria
- n. 1/2tlsuolaa
Lisäksi
- tuoretta korianteria hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Kuori chorizo ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Paista chorizoviipaleita kuumassa paistokasarissa tai kattilassa. Kun makkarat ovat saaneet hieman väriä, lisää sipulit ja valkosipulit kasariin. Kuullota sipuleita chorizosta irronneessa rasvassa.
- Lisää tomaattimurska sekä huuhdotut ja valutetut mustapavut. Ohenna kastiketta tarvittaessa vedellä. Lisää kastikkeen joukkoon etikka, sokeri ja suola.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Tarjoa chorizopasta tuoreen korianterin kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Lisää tulisuutta saat hienontamalla pastakastikkeeseen yhden punaisen miedon chilin.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit
Ravintosisältö per 100 g
- 153 kcal642 kJ
- Proteiinia 6,35 g
- Hiilihydraatteja18 g
- Rasvaa6,09 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Toi kaksi purkkia chilitomaattimurskaa tuntu kyllä aika paljolta noihin muihin aineeksiin nähden, joten laitoin vain yhden.
Tuli kyllä nopeasti huippuhyvää edullisista raaka aineista! :) Boostasin itse vielä thai chilillä reilusti niin jovain oli poltekkin kohillaan :)
Hyvä helppo resepti talviseen päivään. Chili lämmittää mukavasti. Harmillista, kun toi pinterest kuvake ei toimi tässä.