Dijonmarinadi
Helppo dijon-marinadi sopii broilerille ja porsaanlihalle ja syntyy käden käänteessä.
- alle 30 min
Ainekset
Marinadi
- n. 1 1/2rklDijon sinappia tai
- Pirkka tulista sinappia
- 1rklvalkoista balsamiviinietikkaa
- 1rklvettä
- n. 1/2dlpersiljaa hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Laita lihat marinoitumaan muovipussissa. Marinadi sopii broilerille ja porsaanlihalle. Nosta liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistamista. Pyyhi ylimääräinen marinadi pois ennen paistamista. Mausta liha suolalla.
Kategoriat
Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi