Suklaaseen dipatut mansikat ja hedelmät
Suklaaseen upotetut marjat ovat aina yhtä hurmaavia. Tee ihania ja hauskoja suklaaraidoilla sekä rouheella koristeltuja herkkuja vain parilla raaka-aineella. Noin 1,75€/annos.*
8 annostayli 60 min
Ainekset
8 annosta
- 2levy(à 145 g)Panda tumma suklaata
- 2levy(à 145 g)Panda valkosuklaata, mustikkacrisp
- 1levy(145 g)Panda valkosuklaata
- 2(300 g)banaania
- 1rs(250 g)Pirkka mansikoita (tuoreita)
- 1/2rs(à 400 g)Pirkka vihreitä siemenettömiä rypäleitä
- varrastikkuja
Valmistus
yli 60 min- Puolita varrastikut. Leikkaa kuoritut banaanit puoliksi, pese mansikat ja viinirypäleet. Työnnä banaaninpuolikkaisiin varrastikut. Pujota neljä viinirypälettä kerrallaan yhteen varrastikkuun ja toista.
- Ota neljä riviä valkosuklaa mustikkacrisp -levystä sivuun ja rouhi pieniksi muruiksi.
- Paloittele tumma suklaa, valkosuklaa ja loput valkosuklaa mustikkacrisp -levystä omiin kulhoihinsa. Sulata vesihauteessa tai mikrossa (350 W noin 30 sekuntia kerrallaan välillä sekoittaen).
- Upota hedelmät suklaaseen varrastikun avulla.
- Kun marja tai hedelmä on kastettu, koristele suklaarouheella tai valuta teelusikalla toista suklaata raitoina päälle. Siirrä valmiit marjat ja hedelmäpalat leivinpaperin päälle tarjottimelle.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Jos suklaasi alkaa jähmettyä liikaa ja tulee vaikeaksi upottaa, lämmitä sitä noin 20 sekuntia mikroaaltouunissa. Toista tarvittaessa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 01/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Teemat Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kommentoi