• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Feta-pinaattipiirakka

Feta-pinaattipiirakka saa rapean pohjan lehtitaikinasta. Suolainen piirakka sopii salaatin kanssa lounaksi tai sellaisenaan kahvin kanssa.
Feta-pinaattipiirakka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 185 kcal / 100 g

Ainekset

Pohja

Täyte

Valmistus

yli 60 min
  1. Hauduta sipulikuutioita öljyssä paistinpannulla. Purista sulatetusta pinaatista liika neste pois. Valuta salaattijuustokuutiot.
  2. Vuoraa lehtitaikinalevyillä piirasvuoka (halkaisija noin 24 cm). Levitä piiraspohjalle pinaatti, kuullotetut sipulikuutiot ja salaattijuustokuutiot.
  3. Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kevytkerma ja mausteet. Kaada vuokaan.
  4. Paista piirasta 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 45 minuuttia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 185 kcal773 kJ
  • Proteiinia6,81 g
  • Hiilihydraatteja8,69 g
  • Rasvaa13,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille