Friteeratut sipulit
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kananmunaton
Tempuratyyliin friteerattujen uuden sadon sipuleiden frityyritaikina on maustettu piimällä, fenkolinsiemenillä ja cayennenpippurilla.
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 nippu | uuden sadon sipuleita tai |
2 1/2 dl | tai |
Frityyritaikina | |
---|---|
6–7 dl | tai |
1 tl | fenkolinsiemeniä tai |
1 tl | cayennenpippuria tai |
2 tl | merisuolaa tai |
1/2–1 tl | mustapippuria tai |
2 1/2 dl | tai |
1 tl | leivinjauhetta tai |
Lisäksi | |
1 plo (900 ml) | Pirkka rypsiöljyä tai |
Valmistus
30 - 60 min
Paloittele sipulit napakoine varsineen pitkänomaisiksi paloiksi.
Sekoita frityyritaikinan ainekset keskenään.
Pyörittele sipulit vehnäjauhoissa.
Kuumenna öljy kattilassa tai valurautapadassa.
Kasta sipulit frityyritaikinaan niin, että ne ovat kauttaaltaan taikinan peitossa. Nosta sipulit öljyyn kypsymään ja kypsennä 1–2 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja sisältä hieman pehmenneitä. Nosta reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan.
Tarjoa sellaisenaan tai haluamasi dippikastikkeen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,5(15 arvostelua)
- 30 - 60 min3,4(127 arvostelua)
- yli 60 min3,8(24 arvostelua)
- 30 - 60 min4,4(33 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(10 arvostelua)
- 30 - 60 min3,7(41 arvostelua)
- yli 60 min4,4(33 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (5 arvostelua)