Friteeratut sipulit
Tempuratyyliin friteerattujen uuden sadon sipuleiden frityyritaikina on maustettu piimällä, fenkolinsiemenillä ja cayennenpippurilla. Noin 1,25€/annos.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1nippuuuden sadon sipuleita
- 2 1/2dlPirkka vehnäjauhoja
Frityyritaikina
- 1tlfenkolinsiemeniä
- 1tlcayennenpippuria
- 2tlmerisuolaa
- 1/2-1tlmustapippuria
- 2 1/2dlPirkka vehnäjauhoja
- 1tlleivinjauhetta
Lisäksi
- 1plo(900 ml)Pirkka rypsiöljyä
Valmistus
30 - 60 min- Paloittele sipulit napakoine varsineen pitkänomaisiksi paloiksi.
- Sekoita frityyritaikinan ainekset keskenään.
- Pyörittele sipulit vehnäjauhoissa.
- Kuumenna öljy kattilassa tai valurautapadassa.
- Kasta sipulit frityyritaikinaan niin, että ne ovat kauttaaltaan taikinan peitossa. Nosta sipulit öljyyn kypsymään ja kypsennä 1-2 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja sisältä hieman pehmenneitä. Nosta reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan.
- Tarjoa sellaisenaan tai haluamasi dippikastikkeen kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi