• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kapris-perunasalaatti

Kapris-perunasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 7 annosta
  • yli 60 min
  • 82 kcal / 100 g

Ainekset

7 annosta
    • n. 1kgPirkka perunoita (vihreä pussi)
    • 1iso omena
    • n. 100gpurjoa
    • 1tlsuolaa

Kastike

Koristeeksi

    • jääsalaattia
    • kirsikkatomaatteja

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä perunat kypsiksi, jäähdytä ja kuori.
  2. Kuutioi perunat ja omena. Silppua halkaistu ja huuhdeltu purjo.
  3. Pane kulhoon kerroksittain perunaa, omenaa, purjoa ja kapriksia. Ripottele väliin suolaa.
  4. Sekoita kastiketta varten kermaviili, voileipäpikkelssi, omenamehu, sinappi ja ripaus mustapippurirouhetta. Kaada kastike perunasaalaatin joukkoon ja sekoita. Peitä kulho muovikelmulla. Salaatti saa maustua jääkaapissa vähintään tunnin.
  5. Kumoa salaatti tarjoilukulhoon. Koristele salaatilla ja kirsikkatomaateilla. Tarjoa grillattujen makkaroiden kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 82 kcal343 kJ
  • Proteiinia1,53 g
  • Hiilihydraatteja10,3 g
  • Rasvaa3,79 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille