Gluteeniton Katsu curry -kanahampurilainen
Japanilaisen Katsu curry -ruoan inspiroimana hampurilainen täytetään rapeaksi paneroidulla ja paistetulla kanalla, currykastikkeella ja retiiseillä sekä wasabikaalilla. Noin 3,05€/annos.
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1rs(340 g/4 kpl)Pirkka kanan ohutleikkeitä, maustamaton
- 2dlgluteenittomia korppujauhoja
- öljyä
Currymarinadi
- 2rklPirkka curryjauhetta
- 2rklinkivääriä raastettuna
- 3-4valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 2rklsoijakastiketta
- 1/2dlriisiviinietikkaa
- 1tlsokeria
Currykastike
- 1rklcurrymarinadia (ks. ohje yllä)
- 1 1/2tlmaissitärkkelystä (Maizena)
- 1 1/2dlvettä
Wasabikaali
- 300gPirkka valkokaalia
- 1prk(150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
- 1/2-1tlwasabia
Lisäksi
- 1ps(4 kpl/360 g)Pirkka gluteenitonta auringonkukansiemensämpylää, pakaste
- 2kevätsipulia tai nippusipulin varsia
- 4-6(50 g)retiisiä
Valmistus
30 - 60 min- Sulata sämpylät pakkauksen ohjeen mukaan.
- Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Ota marinadista 1 rkl talteen currykastiketta varten. Laita ohutleikkeet loppuun marinadiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.
- Valmista currykastike. Laita talteen otettu marinadi (1 rkl), vesi ja maissitärkkelys kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä, kunnes kastike paksunee, noin 5 minuuttia.
- Valmista wasabikaali. Suikaloi kaali. Sekoita wasabi ranskankerman joukkoon ja lisää seos kaalin joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
- Hienonna kevätsipulit ja viipaloi retiisit.
- Ota ohutleikkeet marinadista ja pyörittele pankojauhoissa tai gluteenittomissa korppujauhoissa kauttaaltaan.
- Paista pihvit pannulla öljyssä. Halkaise sämpylät ja paahda sämpylänpuolikkaat grillissä molemmin puolin rapeiksi.
- Kokoa hampurilaiset. Laita alimmaiseksi wasabikaalia ja sen päälle broileripihvi ja currykastiketta. Viimeistele retiisiviipaleilla ja hienonnetulla kevätsipulilla. Laita päälle kansi. Kiinnitä halutessasi tikulla.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Tarjoa lisäkkeenä Pirkka bataattilohkoja. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi