Gluteeniton laskiaispulla
Gluteenittomat laskiaispullat valmistuvat helposti valmiista pakastetaikinasta.
- 6 kpl
- yli 60 min
Ainekset
6 kpl
- 1pkt(450 g)Pirkka gluteenitonta pullataikinaa (pakaste)
Voiteluun ja pinnalle
- 1kananmuna
- raesokeria
Täyte
Valmistus
yli 60 min- Anna taikinan sulaa jääkaapissa yön yli. Ota taikina huoneenlämpöön. Vaivaa taikina hyvin puhtaan leivinpöydän päällä. Käytä tarvittaessa apuna gluteenitonta jauhoseosta.
- Muotoile taikina yhdeksi tangoksi ja jaa kuuteen yhtä suureen osaan. Anna kohota lämpimässä ja vedottomassa paikassa leivinliinan alla peitettynä 30-45 minuuttia. Voitele pullat kananmunalla juuri ennen uuniin laittoa ja ripottele pinnalle raesokeria tai esimerkiksi mantelilastuja.
- Paista 225 asteessa uunin keskitasossa noin 10 minuuttia. Anna pullien jäähtyä.
- Vaahdota kerma ja mausta se halutessasi sokerilla tai vaniljasokerilla.
- Halkaise pullat ja täytä ne hillolla ja kermavaahdolla.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
oli aika jauhotonta, taikinan käsittelyssä voi halutessaan käyttää gluteenitonta jauhoseosta. Vehnäjauhoa ei kannata käyttää, jos halutaan, että pullat ovat gluteenittomia.
voiko tähän laittaa vehnä jauhoja