Gluteeniton makaronilaatikko
- Annosmäärä4–6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
Tämä koko perheen suosikkiruoka sopii kaikille, myös gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle.
- Gluteeniton
Ainekset
4–6 annosta
1 ps (400 g) | tai |
1 rs (400 g) | Pirkka naudan jauhelihaa tai |
1 | sipuli tai |
3/4 tl | suolaa tai |
3/4 tl | mustapippuria tai |
2 tl | basilikaa tai |
2 tl | timjamia tai |
Munamaito | |
---|---|
3 | kananmunaa tai |
7 dl | tai |
1 tl | suolaa tai |
Pinnalle | |
2 dl | tai |
Valmistus
yli 60 min
Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 5 minuuttia. Valuta makaronit.
Hienonna sipuli. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon. Mausta seos suolalla, mustapippurilla, basilikalla sekä timjamilla. Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan. Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle. Kypsennä 175 asteessa, uunin alatasossa noin 45 minuuttia. Tarjoa salaatin ja etikkapunajuurien kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,0(186 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(133 arvostelua)
- yli 60 min4,4(80 arvostelua)
- yli 60 min3,2(6 arvostelua)
- 30 - 60 min4,7(66 arvostelua)
- 30 - 60 min4,2(14 arvostelua)
- 30 - 60 min4,1(31 arvostelua)
- 30 - 60 min4,6(7 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,2 (57 arvostelua)
- rrouskis1 vuosi sittenOikein hyvä! Vielä kun jauhelihaan lisää paprikajauhetta niin tulee hiukan lisää makua, kun itse en voi sipulia käyttää.
- A1 vuosi sittenhyvää