Gluteeniton makaronilaatikko
Tämä koko perheen suosikkiruoka sopii kaikille, myös gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle.
4-6 annostayli 60 min
Ainekset
4-6 annosta
- 1ps(400 g)Pirkka makaroneja, gluteeniton
- 1rs(400 g)Pirkka naudan jauhelihaa
- 1sipuli
- 3/4tlsuolaa
- 3/4tlmustapippuria
- 2tlbasilikaa
- 2tltimjamia
Munamaito
- 3kananmunaa
- 1tlsuolaa
Pinnalle
Valmistus
yli 60 min- Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 5 minuuttia. Valuta makaronit.
- Hienonna sipuli. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon. Mausta seos suolalla, mustapippurilla, basilikalla sekä timjamilla. Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
- Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan. Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle. Kypsennä 175 asteessa, uunin alatasossa noin 45 minuuttia. Tarjoa salaatin ja etikkapunajuurien kanssa.
Kommentoi
Oikein hyvä! Vielä kun jauhelihaan lisää paprikajauhetta niin tulee hiukan lisää makua, kun itse en voi sipulia käyttää.
hyvää