Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
GranaattiomenakanaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Granaattiomenakana

Granaattiomenasta ja balsamiviinietikasta keitetyn siirapin avulla maustat uunissa haudutetun kanan helposti. Noin 2,20€/annos.*

Ainekset

3–4 annosta

Lisäksi

    • lehtipersiljaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota koipireidet huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen ruoan valmistusta. Leikkaa reisipalat irti koivista nivelen kohdalta. Mausta palat suolalla ja pippurilla ja pane uunivuokaan.
  2. Halkaise granaattiomena. Irrottele puolikkaasta granaattiomenasta siemenet. Purista toisesta puolikkaasta mehu (n. 1/2 dl) sitruspuristimen avulla.
  3. Pane granaattiomenamehu, etikka ja sokeri pieneen kattilaan ja kuumenna kunnes sokeri sulaa. Valele kananpalat liemellä.
  4. Paista 175-asteisessa uunissa noin 60 minuuttia, kunnes kana on kypsää. Valele kanoja vuoan pohjalle valuvalla liemellä muutamia kertoja paiston aikana. Ripottele granaattiomenansiemenet vuokaan paiston loppupuolella ja jatka kypsentämistä vielä 5–10 minuuttia. Koristele lehtipersiljalla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2022. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille8 arvostelua