• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Thaimaalainen MiFU-keittoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Thaimaalainen MiFU-keitto

MiFU-suikale sopii mainiosti thaimaalaiseen keittoon.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista MiFU-suikaleet tilkassa rasvaa ja nosta sivuun. Suikaloi paprika ja puolita suikaleet. Hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Kuullota valkosipuli rasvassa kattilassa. Lisää kattilaan vesi ja kookosmaito. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää paprikat keittoon. Mausta limetinmehulla, kalakastikkeella ja tomaattipyreellä. Keitä noin 5 minuuttia.
  3. Leikkaa jäiset pavut varovasti pienemmiksi pätkiksi. Viipaloi chili. Lisää pavut kattilaan ja keitä vielä pari minuuttia. Lisää lopuksi keittoon ruskistetut MiFU-suikaleet, chili, kirsikkatomaatit ja kevätsipulit. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit käyttää myös MiFU paprika-chili suikaleita. Jätä tällöin chilimausteseos pois ja mausta tuoreella chilillä halutessasi.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 26 arvostelua
  • Koh Lanta6.11.2017

    Mä oon ymmärtänyt että taimaassa käytetään tofua... :D tai ei sitäkään edes niin paljon vaan kasviksia :DD