Thaimaalainen MiFU-keitto
MiFU-suikale sopii mainiosti thaimaalaiseen keittoon.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(250 g)Valio MiFU suikaleita Paprika-chili
- 1/2(à 200 g)keltaista paprikaa
- 2valkosipulinkynttä
- n. 1rklöljyä
- 4 1/2dlvettä
- 1tlk(400 ml)Pirkka kookosmaitoa
- 1rkllimetinmehua
- 1/2rs(à 250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- 4kevätsipulin vartta hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Ruskista MiFU-suikaleet tilkassa rasvaa ja nosta sivuun. Suikaloi paprika ja puolita suikaleet. Hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuullota valkosipuli rasvassa kattilassa. Lisää kattilaan vesi ja kookosmaito. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää paprikat keittoon. Mausta limetinmehulla, kalakastikkeella ja tomaattipyreellä. Keitä noin 5 minuuttia.
- Leikkaa jäiset pavut varovasti pienemmiksi pätkiksi. Viipaloi chili. Lisää pavut kattilaan ja keitä vielä pari minuuttia. Lisää lopuksi keittoon ruskistetut MiFU-suikaleet, chili, kirsikkatomaatit ja kevätsipulit. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit käyttää myös MiFU paprika-chili suikaleita. Jätä tällöin chilimausteseos pois ja mausta tuoreella chilillä halutessasi.Kategoriat
Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Mä oon ymmärtänyt että taimaassa käytetään tofua... :D tai ei sitäkään edes niin paljon vaan kasviksia :DD