Thailohi

Thailohi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 325 kcal / annos (190g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • 1/2(150 g)kurkkua
    • 1/2dlkorianteria hienonnettuna

Valmistus

yli 60 min
  1. Nosta kirjolohi uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.
  2. Hienonna valkosipulinkynnet ja chili. Sekoita valkosipuli, chili, korianteri, seesamiöljy ja hunaja kulhossa. Levitä seos kalan päälle. Peitä vuoka kelmulla ja nosta jääkaappiin marinoitumaan. Anna marinoitua vähintään 1/2 tuntia.
  3. Paista kalaa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Pirskottele päälle kalakastike.
  4. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita kurkku ja korianteri kulhossa. Levitä kurkkuseos vadille kalan viereen tai tarjoa se erikseen. Tarjoa lisäksi (jasmiini)riisiä.

Ravintosisältö perannos 190g100 g

  • 325 kcal1 360 kJ
  • Proteiinia30 g
  • Hiilihydraatteja3 g
  • Rasvaa22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3