• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Grillattu lohi ja korianteripesto

Kauniin vihreä korianteripesto valmistuu helposti ja maistuu ihanalta kalan kanssa. Kokeile myös leivän päällä tai pastakastikkeena. Resepti noin 3,70 €/annos*.
Grillattu lohi ja korianteripesto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 400 kcal / annos (190g)

Ainekset

4 annosta
    • 1(580 g)Pirkka kirjolohifilee (sis. suolaa 1 %)
    • voita paistamiseen

Korianteripesto

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna sauvasekoittimella korianteri varsineen, pinjansiemenet, kuorittu valkosipulinkynsi ja parmesaaniraaste. Ohenna tarvittaessa öljyllä. Mausta pesto suolalla ja mustapippurilla.
  2. Leikkaa kirjolohi neljään annospalaan. Paista rasvassa parilalla joko grillissä tai liedellä. Paista ensin nahkapuoli (4-5 minuuttia), käännä ja kypsennä kunnes kala on läpikuultamatonta. Tarjoa kala korianteripeston, perunoiden ja salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 190g100 g

  • 400 kcal1 670 kJ
  • Proteiinia28 g
  • Hiilihydraatteja1 g
  • Rasvaa32 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3