Grillattu maissisalsa
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Grillaa maissit kauniin ruskeiksi ja saat salsaan kesän makua. Grillattu maissisalsa sopii grillatun lihan tai kalan kanssa tai tortillojen täytteeksi.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
- 1 pkt (400 g) Pirkka kypsää maissia
- n. 1 1/2 rkl Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä
- 1/2 (100 g) paprikaa (vihreä tai punainen)
- 1 (70 g) pieni punasipuli
- 1 iso valkosipulinkynsi
- 1 Pirkka mieto punainen chilipalko
- 1 rkl limetinmehua
- 1 dl korianteria hienonnettuna
- n. 1/4 tl suolaa
Ravintosisältö
- Energia375 kJ / 90 kcal
- Rasva4 g
- josta tyydyttynyttä0,5 g
- Hiilihydraatit10,4 g
- josta sokereita2,5 g
- Proteiini1,6 g
- Suola0,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Kuivaa maissit paperilla ja sivele öljyä niille kauttaaltaan. Grillaa maisseja, kunnes ne saavat väriä. Anna maissien jäähtyä ja leikkaa maissinjyvät liuskoina irti tähkästä veitsellä. Maissinjyvät saavat jäädä kiinni toisiinsa, paloittele sopiviksi paloiksi.
- Kuutioi paprika. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Halkaise chili ja poista siemenet, hienonna chili.
- Sekoita salsan ainekset keskenään ja tarjoa grilliruoan kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,0(324 arviota)
- alle 30 min4,0(29 arviota)
- alle 15 min4,1(71 arviota)
- alle 30 min3,8(50 arviota)
- 30 - 60 min3,9(85 arviota)
- alle 30 min4,0(93 arviota)
- 30 - 60 min3,9(90 arviota)
- alle 30 min3,2(49 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (13 arviota)