Grillatut possupihvit ja kapris-parmesaanivinegretti
Makeaksi grillatut sipulit ovat nappivalinta possupihvien lisäkkeeksi. Kokonaisuuden kruunaa kirpeä kapris-parmesaanivinegretti.
- 6 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
6 annosta
- 1rs(640 g)HK Viljaporsaan Fileepihvejä Manhattan sourcream
Grillatut sipulit
- 200gbanaanisalottisipulia tai salottisipulia
- 3(100 g)punasipulia
- 2(300 g)kokonaista valkosipulia
- 1(150 g)purjo
- 1nippukesäsipuleita varsineen
Kapris-parmesaanivinegretti
- 3/4dlrypsiöljyä
- 2rklvalkoviinietikkaa
- 1prk(50 g/35 g)Pirkka kapriksia
- 1tlkokojyväsinappia
- ripaussuolaa
Valmistus
30 - 60 min- Nosta liha huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen grillausta.
- Sekoita vinegretin aineet keskenään.
- Kuori ja halkaise salotti- ja valkosipulit. Kuori ja viipaloi punasipulit sentin paksuisiksi kiekoiksi. Halkaise ja huuhdo purjo ja paloittele vielä pariin osaan.
- Pyyhi enin marinadi pihveistä. Grillaa pihvejä molemmin puolin, yhteensä noin 8 minuuttia. Grillaa sipulit. Salottisipulit ja punasipulit kypsyvät 3-5 minuutissa, muille riittää nopea pintojen grillaus.
- Siirrä grillatut sipulit tarjoiluvadille ja kaada päälle vinegretti. Tarjoile pihvit ja kastike yhdessä.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi