Grillatut possupihvit ja kapris-parmesaanivinegrettiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Grillatut possupihvit ja kapris-parmesaanivinegretti

Makeaksi grillatut sipulit ovat nappivalinta possupihvien lisäkkeeksi. Kokonaisuuden kruunaa kirpeä kapris-parmesaanivinegretti.

  • 6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6 annosta
    • 1rs(640 g)HK Viljaporsaan Fileepihvejä Manhattan sourcream

Grillatut sipulit

    • 6(200 g)banaanisalottisipuli
    • 3(100 g)punasipulia
    • 1(150 g)purjo
    • 1nippukesäsipuleita varsineen

Kapris-parmesaanivinegretti

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nosta liha huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen grillausta.
  2. Sekoita vinegretin aineet keskenään.
  3. Kuori ja halkaise salotti- ja valkosipulit. Kuori ja viipaloi punasipulit sentin paksuisiksi kiekoiksi. Halkaise ja huuhdo purjo ja paloittele vielä pariin osaan.
  4. Pyyhi enin marinadi pihveistä. Grillaa pihvejä molemmin puolin, yhteensä noin 8 minuuttia. Grillaa sipulit. Salottisipulit ja punasipulit kypsyvät 3-5 minuutissa, muille riittää nopea pintojen grillaus.
  5. Siirrä grillatut sipulit tarjoiluvadille ja kaada päälle vinegretti. Tarjoile pihvit ja kastike yhdessä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille