Mozzarella-appelsiinisalaatti
Mozzarella-appelsiinisalaatti on helppo ja herkullinen salaatti. Veriappelsiinit ovat ehdoton ykkösvaihtoehto salaattiin, silloin kun ne ovat sesongissa.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 2(250 g)appelsiinia tai veriappelsiinia
- 2pkt(à 220/125 g)Pirkka Parhaat Mozzarella di Bufala -juustoa
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- 50gminirucolaa
Lisäksi
Valmistus
alle 30 min- Kuori appelsiinit ja leikkaa ne noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Levitä appelsiinit lautaselle.
- Leikkaa mozzarellapallot kuuteen lohkoon ja rouhi pinnalle kevyesti suolaa sekä mustapippuria. Anna hetki maustua ja nosta maustuneet palat lautaselle.
- Ripottele päälle rucolanlehtiä sekä murskattuja suolapähkinöitä. Valuta oliiviöljyä sekä balsamikastiketta pinnalle.
Tiesitkö että...
Vinkki! Lisää makua saat juustoon marinoimalla sitä esimerkiksi tryffelillä maustetulla oliiviöljyllä tai muilla makuöljyillä. Voit jättää tällöin mozzarellan makuöljyyn vuorokaudeksi jääkaappiin ja tarjota sen vasta sitten.Kategoriat
Ruokalajit Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Tosi hyvä yhdistelmä, tein veriappelsiinin kanssa.
Ihan ok tuli! Ensi kerralla laitan vähemmän balsamiviinietikkaa. Kolme tähteä. (kun ei voinut antaa 3.5)