Halloumijuustosalaatti
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
Halloumijuustosalaatti on oiva valinta joko alku- tai pääruoaksi. Tämä hekullinen salaatti maistuu monelle!
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
6 annosta
1 (n. 100 g) | punasipuli tai |
1 ruukku | rooman- eli romaine- tai jääsalaattia tai |
1/2 dl | tuoretta oreganoa tai |
4 | tomaattia tai |
1/2 (n. 200 g) | kurkkua tai |
1 dl | tai |
2 pkt (à 250 g) | tai |
1 rkl | tai |
mustapippuria tai | |
Kastike | |
---|---|
2 rkl | tai |
1 rkl | tai |
1 rkl | vettä tai |
1/4 tl | suolaa tai |
mustapippuria tai |
Valmistus
alle 15 min
Kuori ja halkaise punasipuli. Leikkaa puolikkaat ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele ja valuta salaatti. Revi se laakealle vadille. Säästä muutama oksa oreganoa koristeeksi ja leikkaa loput salaatin joukkoon.
Kuutioi tomaatit ja kurkku. Levitä ne salaatin päälle. Lisää oliivit ja sipuliviipaleet salaatille.
Viipaloi halloumijuusto, kuivaa palat talouspaperiin ja paista pannulla oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi kummaltakin puolelta. Nosta juustoviipaleet salaatille ja rouhi päälle mustapippuria.
Sekoita kastike ja lusikoi salaatin päälle. Tarjoa rapean leivän kanssa.
Alkusalaattina 6:lle, pääruokana 3:lle.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,0(1 arvio)
- alle 15 min
- alle 15 min3,3(11 arviota)
- alle 15 min3,5(14 arviota)
- alle 30 min3,4(9 arviota)
- alle 15 min4,4(37 arviota)
- alle 15 min4,6(23 arviota)
- alle 15 min3,9(79 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (24 arviota)