• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Halloumipyörykät ja pesto-jogurttikastike

Halloumipyörykät ja pesto-jogurttikastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • 30 - 60 min
  • 255 kcal / annos (110g)

Ainekset

10 annosta

Pesto-jogurttikastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita korppujauhot kermaan ja anna turvota noin 5 minuuttia. Hienonna kuorittu sipuli ja kypsennä mikroaaltouunissa täysteholla (700 w) noin minuutti. Lisää kerma-korppujauhoseokseen muna, sipuli, suola, mausteet ja jauheliha. Sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Leikkaa halloumi noin 1 1/2 x 1 1/2 cm:n kuutioiksi. Muotoile taikinasta pieniä pyöryköitä vedellä kostutetuin käsin. Paina pyöryköiden sisään halloumikuutiot ja pyörittele pyörykät tasaisiksi. Pane ne pellille leivinpaperin päälle ja kypsennä 200 asteessa noin 15 minuuttia.
  3. Mausta jogurtti maun mukaan sitruunapestolla. Tarjoa pyöryköiden kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 110g100 g

  • 255 kcal1 070 kJ
  • Proteiinia14 g
  • Hiilihydraatteja5 g
  • Rasvaa20 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua