Tomaatti-ruisleipägratinoidut broilerinfileepihvit
Tomaatilla ja ruisleivällä gratinoidut broilerinfileet maistuvat koko perheelle. Tarjoa riisin kanssa.
4 annosta30 - 60 min230 kcal / annos (230g)
Ainekset
4 annosta
- 1rs(340 g)Pirkka kanan ohutleikkeitä, maustamaton
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- 1(n. 80 g)sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 2palaaruisvuokaleipää
- 1-2rklöljyä
- 1tlk(500 g)Pirkka tomaattimurskaa
- 1rklbalsamiviinietikkaa
- 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoaksi valmistusta. Aseta fileet voideltuun uunivuokaan. Mausta fileet suolalla ja pippurilla.
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi leivät. Kuumenna tilkka öljyä pannussa. Kuullota siinä valkosipuli ja lisää leivät. Siirrä sivuun.
- Kuullota hienonnettu sipuli pannulla tilkassa öljyä. Lisää tomaattimurska ja loput mausteet. Keitä noin 5 minuuttia. Jaa tomaattikastike fileiden päälle. Ripottele pintaan leipäkuutioita. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 20-25 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.Tarjoa lisäksi riisiä.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 230g100 g
- 230 kcal962 kJ
- Proteiinia 22 g
- Hiilihydraatteja15 g
- Rasvaa9 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi