• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Hedelmäiset kierrepullat

Hedelmäiset kierrepullat sopivat hyvin juhlien noutopöytään. Kierrepullien täytteessä maistuu mahtava makupari, päärynä ja tumma suklaa.
Hedelmäiset kierrepullat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 20 kpl
  • yli 60 min
  • 210 kcal / annos (70g)

Ainekset

20 kpl
    • 2 1/2dlmaitoa
    • 25ghiivaa
    • 1dlsokeria
    • 1tlkardemummaa
    • 1tlsuolaa
    • 1kananmuna
    • 100gleivontamargariinia tai voita
    • n. 7 1/2dlvehnäjauhoja

Täyte

Voiteluun ja pinnalle

    • kananmuna
    • raesokeria
    • pinjansiemeniä

Lisäksi

    • 20kplPirkka Amerikan muffinivuokaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Valmista pullataikina vehnäjauhopakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kauli kohonnut taikina jauhotetulla pöydällä 60 x 30 cm:n kokoiseksi levyksi.
  3. Voitele levy appelsiinituorejuustolla. Kuutioi kuoritut päärynät ja levitä tasaisesti tuorejuuston päälle. Ripottele pinnalle rouhittu suklaa.
  4. Kääri levy rullaksi ja leikkaa 3 cm:n levyisiksi viipaleiksi. Nostele viipaleet paperivuokiin leikkauspinta ylöspäin. Kohota pellillä liinan alla hyvin.
  5. Voitele kohonneet pullat munalla. Ripottele pinnalle raesokeria ja pinjansiemeniä. Paista pullia 225-asteisen uunin keskitasolla 13-15 minuuttia.

Ravintosisältö perannos 70g100 g

  • 210 kcal870 kJ
  • Proteiinia4 g
  • Hiilihydraatteja29 g
  • Rasvaa8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille