Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Helppo kanelinen puolukkapiirasTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Helppo kanelinen puolukkapiiras

Helppo kanelinen puolukkapiirakka kruunaa kahvipöydän!

Ainekset

8 annosta

    Pohja

    Täyte

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Sekoita vehnäjauhot, hiutaleet, sokeri ja leivinjauhe kulhossa. Lisää sulatettu margariini ja muna. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja levitä voidellun piirakkavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille.
    2. Levitä päälle puolukat. Sekoita 1 rkl sokeria ja 1/2 tl kanelia keskenään. Ripottele seos puolukoiden päälle.
    3. Sekoita ranskankerma, maito, muna ja sokeri kulhossa. Kaada seos piirakan päälle.
    4. Paista 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 30 minuuttia.

    Tiesitkö että...

    Vinkki! Ranskankerman ja maidon tilalla voi käyttää 2 dl kermaviiliä.

    Kategoriat

    Kommentoi

    Arvosana reseptille59 arvostelua