• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Helppo pinaatti-raejuustolasagne

Pidä kasviruokapäivä ja valmista helppoa ja maukasta pinaatti-raejuustolasagnea. N. 1,55€/annos.
Helppo pinaatti-raejuustolasagne
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

5-6 annosta

Tomaattikastike

Pinaattitäyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä pari minuuttia. Sekoita joukkoon tomaattimurska, maito ja hunaja.
  2. Kaada pinaatit ja maito kattilaan, anna pinaatin sulaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Levitä voidellun lasagnevuoan pohjalle ensin kerros tomaattikastiketta, pinaattia, raejuustoa ja lopuksi hieman juustoraastetta. Asettele päälle lasagnelevyjä. Levitä lasagnelevyille uusi kerros kastikkeita. Jatka näin, kunnes levyt on käytetty. Jätä päällimmäiseksi kastikekerrokset, raejuusto ja juustoraaste.
  4. Paista 200-asteessa 35-40 minuuttia. Anna lasagnen vetäytyä 10-15 minuuttia ennen tarjoamista.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 101 kcal424 kJ
  • Proteiinia8,38 g
  • Hiilihydraatteja9,04 g
  • Rasvaa3,52 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille51
  • Pettynyt kokkaaja28.3.2017

    Tehtiin aivan ohjeen mukaan. Lasangesta tuli aivan liian löysää ja mautontakin oli. Ei tarvitse tehdä toista kertaa. mielestä oli enemmän keittoa kuin lasangea. Ei lasangen kuuluu olla niin löysää. Annettiin vetäytyä niinkuin tapana on.

  • Maitoallergikko26.1.2017

    Vaikuttaa hyvältä, mutta miten tästä saisi maidottoman?

  • K-Kuluttajapalvelu26.1.2017

    Hei Maitoallergikko, reseptiä on valitettavasti hankala muokata maidottomaksi kokeilematta. Resepti on testattu ohjeen mukaan K-Koekeittiöllä.

  • Vegeilyn oppilas 22.11.2016

    Toi 4dl maitoa tomaattien oli meilläkin liikaa ja laittaisin kermaa pinaattiin. Lisäsin (valutettuja) kikherneitä jotka teki mukavan purutuntuman. Chili ois varmaan kans ollut hyvä lisä. Ideaa jalostamalla varmaan ihan toimiva resepti.

  • Raejuustokeitto22.11.2016

    Mun lasagnesta tuli soppaa! Käytin tosin gluteenittomia lasagnelevyjä, mutta ihmettelin silti tuota nesteen määrää. Maistunee kuitenkin hyvältä!

  • K-Kuluttajapalvelu22.11.2016

    Hei Raejuustokeitto, harmillista, ettei lasagne onnistunut. Resepti on testattu ohjeen mukaan K-Koekeittiössä. Lasagnen on hyvä antaa vetäytyä ennen tarjoilua. Jos tuntuu, että lasagne jää liian löysäksi voi seuraavalla kerralla kokeilla hiukan vähentää nesteen määrää.

  • maistui koko perheelle20.10.2016

    Lisäsin tomaattikastikkeeseen porkkanaraastetta ja hyvä tuli. Raejuustoa ei ollut, joten pinaatin joukkoon sulatejuustoa. Teen toistekin.

  • Kotikokki5.10.2016

    Maidon loputtua korvasin tomaattikastikkeessa yhden dl maitoa kermalla. Lisäksi lisäsin reippaasti chiliä. Todella maistuva resepti!!

  • Kuluttajapalvelu23.3.2016

    Annariina, kiitos kysymyksestäsi. Halutessaan lasagnen voi toki tehdä mainitsemallasi tavalla.

  • Annariina21.3.2016

    Hei, voiko pinaatin laittaa suoraan tomaattimurskan sekaan vai mistä syystä pitäisi tehdä erikseen tomaattikastike ja pinaattikastike?