Herne-avokadohummus
Samettinen herne-avokadohummus on pehmeä sekä rakenteeltaan että maultaan.
- 10 annosta
- alle 15 min
Ainekset
10 annosta
- 2(450 g)Pirkka syöntikypsää avokadoa
- 1tlk(400/280 g)K-Menu herneitä (säilyke)
- 1valkosipulinkynsi
- 2rklsitruunanmehua
- n. 1/2tljuustokuminaa
- 1/4tlsuolaa
- (1 rkltahinia)
Valmistus
alle 15 min- Halkaise avokadot ja poista nistä kivet. Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla. Valuta herneet. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.
- Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi. (Ohenna hummusta tarvittaessa öljyllä tai vedellä.) Tarjoa lisäkkeenä tai leivän levitteenä.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi