• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Herne-pekonipastaa ja paistettua kananrintaa

Herne-pekonipasta saa raikkaan vivahteen mintusta. Tarjoa sellaisenaan pääruokana tai paistetun broilerin lisäkkeenä. Tämäkin resepti vain n. 3,55€/annos*.
Herne-pekonipastaa ja paistettua kananrintaa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3-4 annosta
  • alle 30 min
  • 630 kcal / annos (380g)

Ainekset

3-4 annosta

Pinnalle

Lisäksi

    • 1pkt(390 g)Kariniemen Kananpojan minuuttipihvejä, yrtti-
    • valkosipuli

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta muuten pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lisää jäiset herneet pastan joukkoon kiehumaan viimeiseksi 2 minuutiksi.
  2. Valmistele pastan kiehuessa muut ainekset. Suikaloi pekoni ja kuoritut sipulit. Hienonna kuorittu valkosipulinkynsi.
  3. Pane pekonit kylmälle pannulle ja paista ne rapeiksi. Lisää pannulle sipulit ja valkosipulit kuullottumaan.
  4. Valuta pasta ja herneet. Lorauta joukkoon oliiviöljy.
  5. Kaada pekoni-sipuliseos pastan joukkoon. Mausta mintulla, suolalla ja pippurilla.
  6. Kypsennä broilerit pakkauksen ohjeen mukaan. Annostele pasta ja broilerit lautasille. Ripottele pastan pinnalle runsaasti parmesaania.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2012. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 380g100 g

  • 630 kcal2 630 kJ
  • Proteiinia45,4 g
  • Hiilihydraatteja54,6 g
  • Rasvaa26,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3