Herne-pekonipastaa ja paistettua kananrintaa
Herne-pekonipasta saa raikkaan vivahteen mintusta. Tarjoa sellaisenaan pääruokana tai paistetun broilerin lisäkkeenä. Tämäkin resepti vain n. 3,55€/annos*.
3-4 annostaalle 30 min630 kcal / annos (380g)
Ainekset
3-4 annosta
- 1pkt(250 g)Pirkka tagliatelle tuorepastaa
- 1ps(200 g)Pirkka herneitä (pakaste)
- 1/2-1pkt(à 170 g)HK Amerikan pekonia
- 2(200 g)sipulia
- 1valkosipulinkynsi
- 1tlkuivattua minttua
- 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Pinnalle
Lisäksi
- 1pkt(350 g)Kariniemen kananpojan minuuttipihvejä, yrtti-valkosipuli
Valmistus
alle 30 min- Keitä pasta muuten pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lisää jäiset herneet pastan joukkoon kiehumaan viimeiseksi 2 minuutiksi.
- Valmistele pastan kiehuessa muut ainekset. Suikaloi pekoni ja kuoritut sipulit. Hienonna kuorittu valkosipulinkynsi.
- Pane pekonit kylmälle pannulle ja paista ne rapeiksi. Lisää pannulle sipulit ja valkosipulit kuullottumaan.
- Valuta pasta ja herneet. Lorauta joukkoon oliiviöljy.
- Kaada pekoni-sipuliseos pastan joukkoon. Mausta mintulla, suolalla ja pippurilla.
- Kypsennä broilerit pakkauksen ohjeen mukaan. Annostele pasta ja broilerit lautasille. Ripottele pastan pinnalle runsaasti parmesaania.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2012. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat
Ravintosisältö per annos 380g100 g
- 630 kcal2 630 kJ
- Proteiinia 45,4 g
- Hiilihydraatteja54,6 g
- Rasvaa26,1 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Todella hyvää