• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Italialainen perunasalaatti ja rapea kalaleike

Italialainen perunasalaatti ja rapea kalaleike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Italialainen perunasalaatti

Rapeat kalaleikkeet

Kermaviili-kapriskastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori perunat ja leikkaa ne noin 2 x 2 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Keitä perunakuutiot kypsiksi miedosti suolalla maustetussa vedessä. Keittoaika on noin 10 minuuttia.
  2. Valuta salaattijuusto ja aurinkokuivatut tomaatit. (Säästä 1/2 dl tomaattien öljyä.) Hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Revi rucola. Leikkaa mantelit pitkittäin suikaleiksi ja paahda ne pannulla ilman rasvaa.
  3. Kaada vesi perunoista. Lisää perunoiden joukkoon tomaattien öljymarinadi, mustapippuri, salaattijuustokuutiot, tomaatit, rucola ja paahdetut mantelit. Kypsennä kalaleikkeet pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Sekoita kermaviilin joukkoon tilli ja kaprikset. Mausta seos mustapippurilla ja suolalla. Tarjoa italialainen perunasalaatti haaleana tai kylmänä rapeiden kalaleikkeiden ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Ravintosisältö perannos 470g100 g

  • 719 kcal3 010 kJ
  • Proteiinia30,6 g
  • Hiilihydraatteja52,6 g
  • Rasvaa41,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1