• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
Itämainen tomaattipastaReseptin takana bloggaaja

Itämainen tomaattipasta

Kahvia ja kasvisruokaa blogissa ihana etninen pasta-annos tuoreella inkiväärillä ja korianterilla maustettuna. Papupastalla saa annoksesta hetkessä terveellisemmän!

  • 3 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

3 annosta
    • 150gpapupastaa
    • 400gkirsikkatomaatteja, keltaisia ja punaisia
    • 3valkosipulinkynttä
    • 1/2dlseesaminsiemeniä
    • 1pkt(á 200 g)tuoreita hernepalkoja
    • pala tuoretta inkivääriä
    • 1/2dlseesamiöljyä
    • 1tlsavupaprikajauhetta
    • 2rklsoijakastiketta
    • 1/2limetti
    • 1/2ruukkuakorianteria
    • suolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise kirsikkatomaatit ja levitä ne uunipellille. Rouhi halutessasi suolaa päälle ja paista 250 asteessa kunnes ne ovat pehmenneet ja päältä ryppyisiä.
  2. Keitä pasta paketin ohjeen mukaan kypsäksi
  3. Viipaloi valkosipulinkynsi, hienonna inkivääri ja pilko herneenpalkoja pienemmäksi. Paista hetki seesamiöljyssä pannulla ja lisää seesaminsiemenet ja savupaprikajauhe. Paista kunnes siemenet ovat saaneet hiukan väriä.
  4. Lisää soijakastike ja siirrä pois levyltä.
  5. Sekoita ainekset keskenään.
  6. Hienonna korianteri annoksen päälle ja purista limemehua.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 13 arvostelua