Itämainen tomaattipasta
Kahvia ja kasvisruokaa blogissa ihana etninen pasta-annos tuoreella inkiväärillä ja korianterilla maustettuna. Papupastalla saa annoksesta hetkessä terveellisemmän!
- 3 annosta
- alle 30 min
Ainekset
3 annosta
- 150gpapupastaa
- 400gkirsikkatomaatteja, keltaisia ja punaisia
- 3valkosipulinkynttä
- 1/2dlseesaminsiemeniä
- 1pkt(á 200 g)tuoreita hernepalkoja
- pala tuoretta inkivääriä
- 1/2dlseesamiöljyä
- 1tlsavupaprikajauhetta
- 2rklsoijakastiketta
- 1/2limetti
- 1/2ruukkuakorianteria
- suolaa
Valmistus
alle 30 min- Halkaise kirsikkatomaatit ja levitä ne uunipellille. Rouhi halutessasi suolaa päälle ja paista 250 asteessa kunnes ne ovat pehmenneet ja päältä ryppyisiä.
- Keitä pasta paketin ohjeen mukaan kypsäksi
- Viipaloi valkosipulinkynsi, hienonna inkivääri ja pilko herneenpalkoja pienemmäksi. Paista hetki seesamiöljyssä pannulla ja lisää seesaminsiemenet ja savupaprikajauhe. Paista kunnes siemenet ovat saaneet hiukan väriä.
- Lisää soijakastike ja siirrä pois levyltä.
- Sekoita ainekset keskenään.
- Hienonna korianteri annoksen päälle ja purista limemehua.
Kategoriat
Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi