• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Japanilaiset ohukaiset

Japanilaiset ohukaiset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 111 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 4kananmunaa
    • 5dlvettä
    • 4dlvehnäjauhoja
    • 1-2tlinkivääritahnaa tai
    • 1rkltuoretta inkivääriä raastettuna
    • 1dlruohosipulia hienonnettuna
    • 1-2valkosipulinkynttä hienonnettuna
    • 1tlsuolaa
    • 3/4tlmustapippuria

Paistamiseen

    • öljyä

Kastike

    • 1rklPirkka sinappia
    • 1rklPirkka soijakastiketta
    • 1rklomenaviinietikkaa
    • 1rklPirkka juoksevaa hunajaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa munat kevyesti sekaisin. Sekoita joukkoon vesi ja jauhot. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Lisää ruohosipuli ja mausteet sekä kasvis- ja pizzasuikaleet tai sulatetut katkaravut.
  2. Kuumenna öljy paistinpannussa. Kaada ja levitä pannulle taikinaa noin 2 dl kerrallaan. Paista taikinasta keskilämmöllä halkaisijaltaan noin 20 cm:n kokoisia ohukaisia.
  3. Sekoita kastikeainekset ja tarjoa kastike lämpimien ohukaisten kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 111 kcal465 kJ
  • Proteiinia5,96 g
  • Hiilihydraatteja14,8 g
  • Rasvaa2,99 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2