Jauheliha-rendangTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Jauheliha-rendang

Indonesialainen rendang plate on mausteinen naudanlihacurry. Tässä helpossa versiossa oiotaan mutkat suoriksi, mutta lopputulos on silti hurjan maukas! Noin. 2,50€/annos.*

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön. Hienonna kuoritut sipulit ja valkosipulinkynnet. Raasta inkivääri ja leikkaa chilit siemenineen ohuiksi viipaleiksi.
  2. Kuumenna öljy pannulla. Lisää kookossokeri, kurkuma, jauheliha ja kasvikset. Paista, kunnes jauheliha on kypsää ja hieman ruskistunut.
  3. Lisää pannulle kookosmaito, kalakastike, limetinmehu ja suola. Kuumenna ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes kastike on paksuuntunut.
  4. Kypsennä sillä aikaa riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa rendang-kastike riisin, korianterin, limetin ja itujen kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Pirkka Parhaat suomalainen rotukarjan naudan jauheliha 17% 300g
    Pirkka Parhaat suomalainen rotukarjan naudan jauheliha 17% 300g
    3,99/kpl13,30/kg
  • Sipuli peltokuivattu
    Sipuli peltokuivattu
    0,14/kpl1,25/kg
  • Salottisipuli ulkomainen
    Salottisipuli ulkomainen
    4,95/kg
  • Inkivääri
    Inkivääri
    1,04/kpl6,95/kg
  • Inkivääri luomu
    Inkivääri luomu
    1,59/kpl7,95/kg
  • Pirkka mieto punainen chili 50g 1lk
    Pirkka mieto punainen chili 50g 1lk
    1,49