• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Juurescappuccino

Juurescappuccino
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

6 annosta

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi juurekset. Kuumenna rasva pinnoitetussa kattilassa ja kuullota käännellen sipuleja ja juureskuutioita muutama minuutti.
  2. Lisää kiehuva vesi ja mausta suolalla. Keitä miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia. Soseuta kypsät juurekset sauvasekoittimella.
  3. Lisää juuressoseeseen maito ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta mustapippurilla.
  4. Kuumenna toisessa, pienehkössä teräskattilassa pinnalle tuleva maito. Vispaa voimakkaasti vispilällä vaahdoksi. Jaa keitto tarjoilukuppeihin ja koristele maitovaahdolla. Tarjoa halutessasi lisäksi tuoretta leipää.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 186 kcal780 kJ
  • Proteiinia5,67 g
  • Hiilihydraatteja13,8 g
  • Rasvaa12,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille