Juurescappuccino
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Juurescappuccino on pehmeä juuressosekeitto, joka tarjoillaan mukista maitovaahdon kanssa. Juurescappuccino sopii hyvin alkuruoaksi.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
- 1 (100 g) sipuli
- 2–3 (900 g) Pirkka lanttua
- 2 (400 g) palsternakka
- 1 pala (150 g) juuriselleriä
- 2 rkl Pirkka voita
- 3–4 dl vettä
- 1 1/2 tl suolaa
- 5 dl Pirkka kevytmaitoa
- 1–2 dl Pirkka laktoositonta vispikermaa
- ripaus mustapippuria
Pinnalle
- 2 dl Pirkka kevytmaitoa
Ravintosisältö
- Energia425 kJ / 102 kcal
- Rasva4,2 g
- josta tyydyttynyttä2,5 g
- Hiilihydraatit11,1 g
- josta sokereita6,6 g
- Proteiini3 g
- Suola0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi juurekset. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota sipuleita ja juureskuutioita muutama minuutti.
- Lisää kiehuva vesi ja mausta suolalla. Keitä miedolla lämmöllä 10–15 minuuttia.
- Soseuta kypsät juurekset sauvasekoittimella. Lisää soseeseen maito ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta mustapippurilla.
- Kuumenna pienessä kattilassa pinnalle tuleva maito. Vispaa voimakkaasti vispilällä vaahdoksi. Jaa keitto tarjoilukuppeihin ja koristele maitovaahdolla. Tarjoa halutessasi lisäksi tuoretta leipää.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,8(91 arviota)
- 30 - 60 min3,7(52 arviota)
- 30 - 60 min3,4(13 arviota)
- 30 - 60 min3,8(90 arviota)
- 30 - 60 min3,5(46 arviota)
- 30 - 60 min4,1(87 arviota)
- 30 - 60 min3,7(109 arviota)
- 30 - 60 min4,4(36 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,4 (5 arviota)
- Mitä?5 vuotta sittenMiksi?
- Kenkä kauppa5 vuotta sittenKamala! Ei olis pitäny luotta teihin Oon pettyny💔