Jyvänäkkäri
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Resepti: Hanna Santasalo
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
10 annosta
- 2 dl kaurahiutaleita
- 1/2 dl ruisjauhoja
- 1/2 dl kurpitsansiemeniä
- 1 dl auringonkukansiemeniä
- 1/2 dl vehnäleseitä
- 2 1/2 dl vettä
- 1 rkl öljyä
- 1/2 tl suolaa
Ravintosisältö
- Energia972 kJ / 232 kcal
- Rasva14,8 g
- josta tyydyttynyttä1,5 g
- Hiilihydraatit14,3 g
- josta sokereita0,8 g
- Proteiini8,6 g
- Suola0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Sekoita kaikki aineet keskenään ja annan seoksen turvota noin pari tuntia. Levitä seos lusikan tai lastan avulla erittäin ohueksi kerrokseksi leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 150-asteisessa uunissa noin 30–40 minuuttia kunnes pinta alkaa muuttua ruskeaksi. Varo ettet polta! Murra levystä sopivan kokoisia paloja tarjolle.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,5(31 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min3,0(7 arviota)
- yli 60 min3,8(96 arviota)
- yli 60 min4,1(15 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min4,5(26 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min2,7(9 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min3,6(36 arviota)
- yli 60 min4,1(79 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,0 (10 arviota)