Hyppää sisältöön
JyvänäkkäriReseptin takana kumppani

Jyvänäkkäri

  • Annosmäärä10 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Resepti: Hanna Santasalo
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

10 annosta
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 1/2 dl ruisjauhoja
  • 1/2 dl kurpitsansiemeniä
  • 1 dl auringonkukansiemeniä
  • 1/2 dl vehnäleseitä
  • 2 1/2 dl vettä
  • 1 rkl öljyä
  • 1/2 tl suolaa

Ravintosisältö

  • Energia
    972 kJ / 232 kcal
  • Rasva
    14,8 g
  • josta tyydyttynyttä
    1,5 g
  • Hiilihydraatit
    14,3 g
  • josta sokereita
    0,8 g
  • Proteiini
    8,6 g
  • Suola
    0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita kaikki aineet keskenään ja annan seoksen turvota noin pari tuntia. Levitä seos lusikan tai lastan avulla erittäin ohueksi kerrokseksi leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 150-asteisessa uunissa noin 30–40 minuuttia kunnes pinta alkaa muuttua ruskeaksi. Varo ettet polta! Murra levystä sopivan kokoisia paloja tarjolle.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,0 (10 arviota)