• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Jyvänäkkäri

Resepti: Hanna Santasalo
Jyvänäkkäri
Reseptin teki kumppani
  • 10 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

10 annosta
    • 2dlkaurahiutaleita
    • 1/2dlruisjauhoja
    • 1/2dlkurpitsansiemeniä
    • 1dlauringonkukansiemeniä
    • 1/2dlvehnäleseitä
    • 2 1/2dlvettä
    • 1rklöljyä
    • 1/2tlsuolaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita kaikki aineet keskenään ja annan seoksen turvota noin pari tuntia. Levitä seos lusikan tai lastan avulla erittäin ohueksi kerrokseksi leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 150-asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia kunnes pinta alkaa muuttua ruskeaksi. Varo ettet polta! Murra levystä sopivan kokoisia paloja tarjolle.

Kommentoi

Arvosana reseptille