Kampasimpukat ja paahdettu kukkakaalipyreeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kampasimpukat ja paahdettu kukkakaalipyree

  • Annosmäärä3 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Hienostunut ja helppo alkupala valmistuu paahdetusta soseutetusta kukkakaalista ja paistetuista kampasimpukoista. Pekonimuru kruunaa annoksen.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

3 annosta

Paahdettu kukkakaalipyree

1 (n. 800 g)
 
kukkakaali
tai
1 rkl
 
rypsiöljyä
tai
1/2 tl
 
suolaa
tai
20 g
 
voita
tai
1 1/2 dl
 
maitoa
tai
1/2 dl
 
kuohukermaa
tai

Paistetut kampasimpukat

150 g
 
kampasimpukoita (pakaste)
tai
1/2 pkt (à 150 g)
 
tai
1 rkl
 
öljyä ja voita paistamiseen
tai
ripaus
 
mustapippuria
tai